İlköğretim Yorum ve Soruları İlköğretim öğrencilerine matematik, ingilizce, fen dersleri verilir

selam İngilizce seviyeniz ne düzeyde anadiliniz gibi konuşabiliyor musunuz? yurt dışı eğitim var mı?
Merhaba! Ben Kety. Litvanyalıyım. 22 yaşındayım.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Gorusmek uzere
kety-lord@yandex.ru

selam İngilizce seviyeniz ne düzeyde anadiliniz gibi konuşabiliyor musunuz? yurt dışı eğitim var mı?

Merhaba yeşim hanım,

Geçenlerde aynı zamanda yurtdışı egitim danışmanlıgı firmasında çalışan Selen hanımla tanıştım.Kendisi uzun süre Amerikada yaşamış ve ingilizcesi anadil seviyesinde ve belgeli. Kendisiyle arkadaş oldum oldukça iyi bir kız 23-24 yaşında şuan istanbulda yaşıyor.Bana ders almak isteyenlere numaramı ulaştırabilirsin demişti 0506 605 66 69 numarası.İsterseniz arayın saatlik ücret olarak 50tl civarı aldıgını söyledi ama seviye ve ögrenciye göre degişiklik gösteriyormuş bence indirim yapabilir.Bende kendisinin sayesinde yurt dışına çıkıcam.Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…