İlköğretim Yorum ve Soruları ilkokula baslayacaklar

ilkokul.lutfen

• ilkokul arayanlar

OY: 1 50,0%
  • en iyi ilkokul ogretmenleri

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

nazanturan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
2
0
1
40
anadolu yakasinda maltepe de oturuyorum. kizim 2010 dogumlu bu sene ilkokula baslayacacak.cok kararsizim okul konusunda.okula karar versem ogretmen arastiricam hemen.atakose ilkogretim-kadir has ilkogretim-eca kucukyali buralara.gonderebiliyorum ama yine de kararsizim.cocugunu 4.sinifa gondrip seneye 1.sinifi okutacak iyi ogretmenler var mi maltepe ve cevresinde.lutfen yardim karabasan gibi her an beynimde bu sorun.onemli.olan ogretmen.yardimmmmm lutfen.

öğretmen evet çok önemli.. ama araştırıp öğretmen iyi diye seçtiğim öğretmenin çocuğumla anlaşamaması ya da en ufak bir şikayette beni sen seçtin seçmeseydin gibi bir söylemle karşılaşmak bence hiç iyi olmaz.. önemli olan çocuğun anlaşabilmesi diyorum ben.. okul olarak iyi bir okul bulduktan sonra gerisi gelir diyorum

Merhaba, Çamlıca'da Kilittaşı İlköğretim okulu var. Keystone International'ın Türk öğrenciler için açtığı okul. çok başarılı olduklarını biliyorum. Hem Türk hem Kanada müfredatı okutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…