• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlla çocuk mu doğurmak gerek :(

şuan bende o ağrıyı çekiyorum :(( işteyim bide :(( öldürüyor o ağrı olsan bi dert olmasan ayrı bi dert :( anlayacağınız kadın olmak gerçekten çok zor :(( bugün ilk günüm karnıma ketil koydum gelen gecen gülüyo rezillik yani :((:2:

şuan bende o ağrıyı çekiyorum :(( işteyim bide :(( öldürüyor o ağrı olsan bi dert olmasan ayrı bi dert :( anlayacağınız kadın olmak gerçekten çok zor :(( bugün ilk günüm karnıma ketil koydum gelen gecen gülüyo rezillik yani :((:2:
ben adet olmaya 18 yasinda annemle ayni yasta basladim suan 25 yasindayim. ilk 4 sene adet zamanlarimda intihar etme istegim gelirdi agridan sancidan oylesine bir agriydi. 3 senedir neredeyse.araliksiz dogum kontrol.hapi.iciyorum. inan.hayatimda bu.hapi.sevdigim kadar kimseyo.sevmem :))
saka tabi..
hic agrim kalmadi ne zaman basliyor ne zaman bitiyor anlamiyorum bile. dedikleri gibi.killanma.filanda yapmadi. bir kotu tarafini mide bulantisi filan cekmedim.baska carem yok...sana da gecmis.olsun...

Bende bir teyzem var ona çekmişim, kendi kızları da tam tersi, hiç sancı çekmez. Evlenince geçer diyorlar ama teyzem 40 küsür yaşında, hala aynı durumda. Belki biraz hafiflemiştir sadece. :ssz:

Bu adet sancısı beni öldürüyor bıktım artık her ay aynı şeyleri yaşamaktan sancı sancı çocuk doğurunca geçer diyor kadınlar illa evlenip çocuk mu doğurayım :5: ilaç kullanıyorum ediyorum geçiriyor ama etkisi geçince tekrar başlıyor bi zamanlar kusuyordum iğne vuruyorlardı yeni yeni biraz düzeldim buna şükür ama genede ölüyorum ağrıdan bıktım yok mu farklı bişeyler kullanan eden :43:

kızlık zarı kapalı durumda olan kızlarda adet sancısı çok olabiliyor bi muayene olabilirsin.

kör olasıca şu adet sancısı :1::1::1:

bende her ay yerleri tırmalarım :43::43::43:

10 yıldır falan düzenli olarak her adet döneminde buscopan plus içiyorum. çok şükür iyi geliyor. // bazen -çok nadir- ağrıyı kesmeyi bırakın hafifletmiyor ama //

normal ağrı kesiciler ağrıyı kestiği gibi kanamayıda kesiyor ve ertesi gün sil baştan başlıyor... :5::5::5:

buscopanı plus ı tavsiye ederim...

eee evlendikten sonradamı hala kapalı bu kızlık zarı :52: geçmiyo hep ağrıyo

evet kapalı olabiliyor hiç vajinal muayene oldun mu yada ilişkiye girerken bi acı olabilir operasyonla açıyolar onu ama öyle değilse yapısal ya da genetik olabilir ağrının olması

evet kapalı olabiliyor hiç vajinal muayene oldun mu yada ilişkiye girerken bi acı olabilir operasyonla açıyolar onu ama öyle değilse yapısal ya da genetik olabilir ağrının olması

vajinal muayene olmadım ama ilişkide bi sorun yok

Back
X