İlla ki sevgili mi olmak lazim?

valla bende sevgiliyken nişanlıyken korkuodum ya evlenince kötü olursa
çünkü eşim çok sinirli yani sinirlendiğinde kırıp döken küfür edip bağıran biri ama evliliği kocalığı çok iyi benimsedi birde aynı dili konuşabilmek önemli
biz birlikte iş yapıoruz eşimle
aşk konuşuoruz
iş konuşuoruz
ticaret konuşuoruz
siyaset konuşuoruz
arabalardan motorlardan konuşuoruz
konsol ve bilgisayar oyunları oynuoruz birlikte futbol konuşuoruz futbol oyunları oynuoruz :)bilgisyrda falan
din görüşlerimiz aynı
siyasi görüşümüz aynı
yani açıkçası eşim benimle vakit geçirmekten sıkılmıyor arkadaşlarıyla yaptığı sohbetleri benmlede yapabiliyor bu önemli

mesela biz eşimle her özel günü kutlarız
gece masa hazırlayıp sabaha kadar sohbet ederiz sonrada :)
yani birçok erkek sıkılır ya ne konuşcazki falan der eşine
evlenmek sadece güzellik dürüstlük değil
aynı dili konuşmak gerekiyor
aşkın bitmemesi için

Öncelikle sizin adiniza cok sevindim, umarim bu mutlulugunuz daim olur..

Sizin de söylediginiz gibi ayni dili konusabilmek cok önemli ama bizde en büyük problemerden biri de buydu sanirim..

Biz esim ile birlikte bir is yapamayiz, hayatta bana yardimci olmayi sevmez ev islerinde, oldu ki mecbur kaldi yardim etmeye bin tafra,bin calim... Is ve ticaretten bizde konusuruz ama siyaset konusamayiz konussak bile uzlasamayiz cünkü siyasi görüslerimiz cok farkli..Bilgisayar ve konsol oyunlarini bende cok severim, esime cok söylemisimdir bizde alalim evde zaman zaman birlikte oynariz diye ama sanirim esime bu tip oyunlar pek cekici gelmiyor.. En azindan birlikte evde film izlemeyi istemisimdir ama ona bile yaklasim göstermedi hic bir zaman ki ben film izlemeyi cok severim..Özel günler deseniz yine hep ayni, sadece bir defa benim dogum günümü kutlamistik birlikte onun disinda bütün özel günleri sadece aglamakla gecirdim.. Sonuc itibari ile bizim birlikte yaptigimiz ortak hic birseyimiz yok maalesef..

evlilik bukadar guzel anlatılabilirr:nazar: flört döneminden çok daha guzel bu anlattıklarınız ..mutlulukar dilerim size,Allah herkese nasip etsin böyle güzel evlilikler..

flört döneminde ayrı şehirlerdeydik
o kadar çok kavga ediyordukki kaç kez okulda bayılıp hastaneye taşıdılar beni :)
1 yılda 60 gün devamsızlığım vardı hepside telefonda kavga edip ağlaya ağlaya eve kaçtığım günler
annem bıkmıştı siz evlenin 2 ayda boşanırsınız diodu
ama sevgiliyken o kadar büyük kavgalarda bile en fazla 3-5 saat küs duruyorduk
1 gün bile ayrılmadık
gerçekten Allah nazardan korusun bizi herkesede böyle bir evlilik nasip etsin
ama öncesinde herkese biraz sabır ben çok sabırlıyımdır belki ondan sabreden derviş muradına erermiş oldu
sevgiliyken her kavgada küfürde ayrılıp gitseydim şimdi hala yeni yeni birileriyle tanışıp orda burda dolaşıo olacaktım
düzenli bir hayatım olmayacaktı

Öncelikle sizin adiniza cok sevindim, umarim bu mutlulugunuz daim olur..

Sizin de söylediginiz gibi ayni dili konusabilmek cok önemli ama bizde en büyük problemerden biri de buydu sanirim..

Biz esim ile birlikte bir is yapamayiz, hayatta bana yardimci olmayi sevmez ev islerinde, oldu ki mecbur kaldi yardim etmeye bin tafra,bin calim... Is ve ticaretten bizde konusuruz ama siyaset konusamayiz konussak bile uzlasamayiz cünkü siyasi görüslerimiz cok farkli..Bilgisayar ve konsol oyunlarini bende cok severim, esime cok söylemisimdir bizde alalim evde zaman zaman birlikte oynariz diye ama sanirim esime bu tip oyunlar pek cekici gelmiyor.. En azindan birlikte evde film izlemeyi istemisimdir ama ona bile yaklasim göstermedi hic bir zaman ki ben film izlemeyi cok severim..Özel günler deseniz yine hep ayni, sadece bir defa benim dogum günümü kutlamistik birlikte onun disinda bütün özel günleri sadece aglamakla gecirdim.. Sonuc itibari ile bizim birlikte yaptigimiz ortak hic birseyimiz yok maalesef..

tatlım işte asıl sorun bunlar ortak yönlerin olmaması hobi fobi herşey ortak oldumu o evlilik süper olur
benmde arkadaşım var sevgiliyken çok iyidiler kimse birbirine baskı yapmıyor karışmıyor süper sevgiliyiz diyorlardı çok sık görüşmüyorlardı
şimdi 1 yıllık evliler ve ortak yönleri yokmuş oysa ki
kocası chpli karısı akpli :)
karısı kapalı muhafazakar herşey günah onun için kocası açık herşeye günah demeyen biri rahat yani
kocası oruç tutmuyor die birbirilerine giriolar
zorla oruç tutturuo kocasına zorla sevap işlenirmi o da tartışılır
kocası çıkalım gezelim diyor ben oraya gitmem çok kız var orda bakarsn sen bilmem ne böyle kavgalar
yani hiçbir şekilde anlaşamıolar sonuç bir süre sonra boşanırlar

sevgiliyken herşeyi tartışıp konuşmak gerekio ki evlenince sorun olmasın

valla bende sevgiliyken nişanlıyken korkuodum ya evlenince kötü olursa
çünkü eşim çok sinirli yani sinirlendiğinde kırıp döken küfür edip bağıran biri ama evliliği kocalığı çok iyi benimsedi birde aynı dili konuşabilmek önemli
biz birlikte iş yapıoruz eşimle
aşk konuşuoruz
iş konuşuoruz
ticaret konuşuoruz
siyaset konuşuoruz
arabalardan motorlardan konuşuoruz
konsol ve bilgisayar oyunları oynuoruz birlikte futbol konuşuoruz futbol oyunları oynuoruz :)bilgisyrda falan
din görüşlerimiz aynı
siyasi görüşümüz aynı
yani açıkçası eşim benimle vakit geçirmekten sıkılmıyor arkadaşlarıyla yaptığı sohbetleri benmlede yapabiliyor bu önemli

mesela biz eşimle her özel günü kutlarız
gece masa hazırlayıp sabaha kadar sohbet ederiz sonrada :)
yani birçok erkek sıkılır ya ne konuşcazki falan der eşine
evlenmek sadece güzellik dürüstlük değil
aynı dili konuşmak gerekiyor
aşkın bitmemesi için

çok şanslıymıssın canım.. Allah mutlulugunu daim etsin :)

tatlım işte asıl sorun bunlar ortak yönlerin olmaması hobi fobi herşey ortak oldumu o evlilik süper olur
benmde arkadaşım var sevgiliyken çok iyidiler kimse birbirine baskı yapmıyor karışmıyor süper sevgiliyiz diyorlardı çok sık görüşmüyorlardı
şimdi 1 yıllık evliler ve ortak yönleri yokmuş oysa ki
kocası chpli karısı akpli :)
karısı kapalı muhafazakar herşey günah onun için kocası açık herşeye günah demeyen biri rahat yani
kocası oruç tutmuyor die birbirilerine giriolar
zorla oruç tutturuo kocasına zorla sevap işlenirmi o da tartışılır
kocası çıkalım gezelim diyor ben oraya gitmem çok kız var orda bakarsn sen bilmem ne böyle kavgalar
yani hiçbir şekilde anlaşamıolar sonuç bir süre sonra boşanırlar

sevgiliyken herşeyi tartışıp konuşmak gerekio ki evlenince sorun olmasın

Ben biraz fazla mantik insaniyimdir, bu burcumunda özelligi.. Evlilik öncesinde her konuyu en detayina kadar konustum ve konustuk fakat o zaman ki konusmalarimizin hepsi benim buraya gelmem ile degisti.. Özelikle sevdigim ve sevmedigim seyler konusunda altini cize cize bir cok defa konusmusumdur.. Benim esimin en cok söyledigi sey "seven kadin herseye katlanir" buna karsilik olarak benim söyledigim sey ise "sevgi tüketilebilir durumdur, sevgiyi yüceltmek yada yok etmek insanlarin elinde olan biseydir".

Back
X