Illaha yedi beş illaha maaşa bağlanmak mi mesele?

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Arkadaslar ben diplomali issizlerdenim.Uzun zamanlar çok denedim bir memur olabilmeyi yuksek puanlar aldim ama malesef olmadi sayisiz sinava girdim mulakatlarda kaldim.Sonra evlendim eşim memur.2 senelik evliyim
7Aylik bir kizim var.E çocuk olunca da adam akilli ugrasamadim.Arada eşim dile getirir işe girebilseydin vs diye.Ya da çalış sinavina gir falan.Iyi niyetli bir sekilde soyler ama her zaman malesef olmuyor hele ki bu zamanlar.. 2 sene önce instagramda kadinlarla ilgili bir sayfa açmistim.Baya bir ilgilenmistim kizimdan önce derslerden vakit bulduğum zamanlar.Suan cok şükür 300bine yakin oldum ve bu sayfamdan reklam alıyorum.1-3bin tl arasi.Belli olmuyor yani.Ve kazandikca tabii ki mutlu oluyorum ve memurluk hayallerimi yavas yavas terkediyorum.
Tamam bu işin garantisi yok ama hayatta neyin garantisi var?Simdi belki buradaki arkadaslar diyecek kolay para kazaniyorsun biz böyle emek verirken diye.Haklilar ama ben de zamanimi veriyorum.Öyle bir fotoğraf at gelsin takipciler de degil.Esimin hosuna gidiyor tabii ama hala memurluk diyor.Ben de diyorum ki ben sinava gireceğim elimden geleni yapacağım ama bukadar.Olursa olur.Yani şimdi benim yaptigim sey gercekten bir ogretmenle bir polisle veya bir hemsireyle karşılaştırınca yerlerin dibinde mi?(Gelir ve kendine aile zaman ayirma anlaminda diğer kosullarda tabii ki onlar bambaska)Kisacasi eşim bunu bir iş olarak saymıyor malesef.(Başlığı 7 5 yazmışım yanlış yazdigimi yeni farkettim )

Üretilen bir iş olmadığının herkes farkında ama pazarlamada bir sektör tabiki tanıtım. Bunu siz daha kolay yoldan yapıyorsunuz sadece. Ücretsiz hediyeler alıp tanıtıyorsunuz değil mi? Ben yapmazdım orası ayrı. Ayrıca hemşirelik polislik vs karıştırmayın benim bazen tüm günüm oturmadan geçiyor hemşireyim asla kıyaslanamaz bile

İşi küçümsemek değil ama sosyal medya cok güven vermiyor.hele ki dönemsel olarak uygulamalar cok popüler olup sonra kimse ilgilenmiyor örnekleri de oldu yakın zamanda.sigortanız yok mesela bu cok büyük dezavantaj.bu duruma devam ederken başka bir iş daha planlayın bence illa memurluk şart değil

Üretilen bir iş olmadığının herkes farkında ama pazarlamada bir sektör tabiki tanıtım. Bunu siz daha kolay yoldan yapıyorsunuz sadece. Ücretsiz hediyeler alıp tanıtıyorsunuz değil mi? Ben yapmazdım orası ayrı. Ayrıca hemşirelik polislik vs karıştırmayın benim bazen tüm günüm oturmadan geçiyor hemşireyim asla kıyaslanamaz bile
Hayir ürün almiyorum ucret karsiligi reklam yapiyorum.Butik,taki,ayakkabi sayfalarının o tarz yani.Sizin söylediğiniz meseleden dolayi zaten kiyaslanamaz diye belirttim.

Öncelikle hiç bir iş digerlerine gore yerlerde değildir tabi ki sizin işinizde yerin dibinde falan değil ancak sizde yazmişsiniz 1-3 bin tl arasi diye yani duzenli degil.Duzenli bir gelirle istediginiz borcun altina girer mal mulk edinirsiniz mal mulke ihtiyaciniz olmasa bile emeklilik var ikramiye var allah korusun basiniza bir kaza gelse malulen emekliligi var vs
Yani gelecek icin daha garanti.memur hemsire ... vb iseniz 10 -20 yil sonrada bu meslekler olucak ama instagrami ne kadar daha kullaniliriz orasi meçhul.bence memur olarak atanip bu isinizede devam edebilirsiniz

Ne güzel boş kalmamışsınız, teknolojinin nimetlerinden de faydalanıyorsunuz. Bravo.
İşe girseniz de girmeseniz de devam edin. Her şey memurluk değil. Çok abartılıyor bu memurluk ya.
bence de. memurum, her günüm ayrı bi sorun. (calısılan kurum önemli)

Vallahi memur olmaman isabet olmuş yazim yanlışlarından bir şey anlasilmiyor.Allah korusun devlet dairesinde böyle bir memura isimin düştüğünü düşünemiyorum
Biz ne anlatım şekilleri gördük virgülsüz, noktasız ve dümdüz. Bu konuda bir şey yok bence.

Zannimca memurlar en az 10 bin lira maas aliyor , yani bu kkdaki memurluk merakini gorunce boyle oldugunu dusunuyorum :)
Gelecek teknolojide , en guzelini yapiyorsunuz , benimde hayalim yurtdisina yerlesince online biseyler yapmak
Yerinizde olsam bu sekilde devam ederim
yok valla söylediğiniz meblağın yedi bin altını alıyorum ama her gün bugün nası geçecek diye geliyorum:KK47:

Back
X