- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi yildiztozuu
Ben o dediginizi yapanlardanim.Yani kpss ugruna evliligimin ilk 3 yilini asosyal bir hayata, anneligi ertelemeye adadim..ve basardim..esimde memurdu iyi konumda üstelik..ama ben ailemin benim icin yillarca harcadigi emegi cope atmak en onemlisi hayatin ne getireceginin garantisi olmadigi icin,hem aileme daha huzurlu bir hayat saglamak adina hayalimden vazgecmedim..nitekim atandim ogretmen oldum..ve cok rahat sartlar altinda ustelik yarim.gun caliaiyorum..birde bebegim oldu..hem ona hem isime cok rahat zaman ayiriyirum..simdi birde okulumun hemen yan binasinda temiz lojman cikti taaindim daha yeni..
Eş durumu kalkinca eşimde atandigim yere tayin istedi..onunda iş yeri okulumun 2 ön binasında:)
Daha onceki hayatim sehir hayatiydi..tek maaşti,ve olmuş ama olamamışligin üzuntusu ile geciyordu..kıt kanaat geciniyorduk..simdi yol masraflari bitgi,stres bitti ve refah hayat geldi..ben cok emek verdim çok gözyaslari doktüm ama değdi.
Unutmayın,büyük mutlulukların ardında büyük mücadele ve fedakarlıklar yatar..
Başarilı insanlar hikaye yazar,başarıli ve mutlu insanlar roman..
Aslında 3 yil gözyaşı vs yerine özelde calisip yükselerek de suan aldiginiz maasi neredeyse alirdiniz
Hani 3 yilda bosa uzulerek aglayarak sabrederek gecmezdi.
Yavas yavas hazirlanip sinava da yine girerdiniz.