iltahap gebeliği engellermi

aytixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
47
1
86
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar simir testi yaptırdım iltahap var dedi doktor zaten akıntıdada oluyor siz ce iltahap olan kadında cocuk olmazmı ben öyle duymuştum 1 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor
:kahve::kahve:

canım olurda tedavi olduktan sonra olur inşallah,moralini yüksek tut.

ben engel olduğunu düşünmüyorum.hamile olduğumu bilmiyordum.hoş belkide sonaraki gün kaldım.dr a gitmiştim.gebelik düşünüyoruz diye bu arada çalışmalara başlamıştık.iyikide kalmamışsın.her tarafın iltihap dedi muayenede.simir istedi.yara varmış.ben sonuçları devlette yaptığım için 15 gün bekledimbu arada hamileymişim.

canım bu allahın takdiri iltihap engel olabiliyor ama dedim ya allah isterse iltihapta olsa tüplerinde tıkalı olsa verir bizim gelinmizin iltihabı çoktu doktor çocuk sahibi olamazsın dedi oda üzülüyordu tedavi gerekir dedi o sırada kendiliğinden hamile kaldı ve doğumda iltihabı da yok oldu sağlıklı tombiş bir kızımız var yani yeterki rabbim istesin eğer tesavi olman gerekiyorsa ol ve gerisini allaha havale et hayırlısını dile

ben engel olduğunu düşünmüyorum.hamile olduğumu bilmiyordum.hoş belkide sonaraki gün kaldım.dr a gitmiştim.gebelik düşünüyoruz diye bu arada çalışmalara başlamıştık.iyikide kalmamışsın.her tarafın iltihap dedi muayenede.simir istedi.yara varmış.ben sonuçları devlette yaptığım için 15 gün bekledimbu arada hamileymişim.

ee canım peki bebeğine bir etkisi oldu mu? merak ettim .

arkadaşlar çok teşekkür ederim yarın hastaneye gitcem iltahap için ben ona bağlıyorum çocuğun olmamasını çünkü 1 yıldır hiç korunmadık

tam olarak bilmiyorum ama genelde boyle sorunlari gebelikten once muayene ettirmek gerekiyor.ki iltihap sokturucu de antibiyotik aliyorsun tabi.bunu gebeyken de alirsin ama yine de gebelikten once tedavi olmak daha iyi...

bende de iltihap vardı ama bendeki yaradan kaynaklanıyordu ve doktorum yaranın tedavisini ben doğurmadan yapmayacağını söyledi o zaman hamile falan değildim eğer iltihap engel olsaydı söylerdi şu anda hamileyim hamile kalmakta da sıkıntı yaşamadım

bunları okuyunca içime su serpildi arkadaslar .bende de yara çıktı .smear testi temiz çıktı ama yaradan kaynaklı enfeksiyon yani iltihap bulgularına rastlanmış. dr a sorduğumda cocuk doğurmadığın için yarana müdahale edemeyiz demişti sadece enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi. bende korkuyordum yara gebeliğe engel ve düşük nedeni diye...demekki öyle hamiş kalanlar varmış..

merhaba valla ben 3 defa asilama denedim olmadi.
buarda 2 doktora gidip devamli kontrol oluyordum birisi tüpbebek uzmani digeri kadin dogumcu ve ikiside anlamadi iltihap oldugunu bende herseyi biraktim baska bir doktora gittim dedigim gibi smer tesi yapti ve enfeksiyon var dedi
3 tane fitil verdi ama birgünde biticek dedi bende adetim bitince kullandim ve oy adet olmadim sonuc simdi 34 haftalik hamileyim kizimi bekliyorum hihoyyyt
bu isler belli olmuyor bazen engel olabiliyor sende ihmal etme olurmu :1no2:
kendine iyi bak:1hug:a.s.:nazar:

bendede yara var ama doktorum yaktı yaramı mart ayında yaktırdım deniyorum ama hala olmadı çok kafam takıyorum bu cumartesi tekrar gdicem doktora allah yardımcımız olsun

baby benimkine dokunmuyor bebeğimiz olmadığı için .benimde aklım çok karışık bu konuda .her dr farklı diyor.

bendede vardı iltihap canım antıbıyotıklerle gecti ama doktorum iltihap gebelıge engel degıl demişti ve şimdi şükür hamileyim :) darısı tüm isteyenlerın basına

Canım yarayı bilmem ama asıl iltihap hem hamile kalmayı eeengelleyebiliyor hemde düşük yapıyor benim doktor öyle söylemişti her şey gönlünce olsun ..........
merhaba arkadaşlar simir testi yaptırdım iltahap var dedi doktor zaten akıntıdada oluyor siz ce iltahap olan kadında cocuk olmazmı ben öyle duymuştum 1 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor
:kahve::kahve:

Peki gebeliginizde bi sıkıntı yaşadınız mi iltihaptan dolayı? Düşük, erken doğum ya da bebeğe herhangi bir zararı oldu mu?

Bende 4 ay kadar korunmadim. Doktora gittigimde enfeksiyon var dedi ve fitil verdi. Fitilden sonraki ay hemen hamile kaldim.

Bende 4 ay kadar korunmadim. Doktora gittigimde enfeksiyon var dedi ve fitil verdi. Fitilden sonraki ay hemen hamile kaldim.

Back
X