İltifat ettiren 4 renk

buğday tenliyim. saçlarm da açık kestane gibi.
kahverengi ve toprak tonları giydiğimde yakıştığını düşünüyorum...:34:

toprak tonları hoşur ama renkolarak farkedilmezsiniz.renklerin dili diye bir şey var cidden doğru.mercan rengi harika bir renk bence.mürdüm,petrol mavisi,kırmızı hakkaten sık renkler.

kırmızı dikkat çeker bence hep hani herkese yerleşmiş ya "kırmızı giy çekici olursun" mantığı ;D

ben ara tonlar seviyorum gri renk dolabımda ağırlıktadır haki ve vizonu da severim. Pudra renginde ceket aldım çanta aldım şimdilerde taş rengi denen doğal renkleri seviyorum taş grisi taş pembesi vs saçlarım kızıl bu yüzden en çok gri ve haki rengi ve koyu yeşil renkleri yakıştırıyorum kendime.

sarışınım beyaz tenliyimm benim en çok iltifat aldığım renk saks mavisi ve şeker pembe saçlarımıda beğenirler genelde gözlerimede bal rengi lens takıyorum güzel oluyor ayrıca çanta olarakta bence kot çantalar çok hoş ya da bi kısmında kot detayları bulunanlar onlarda iltifat alıyor :)

Son düzenleme:
Beyaz tenliyim ve göz rengim bakır kahve gibi...:D en çok siyah ve kahve tonlarını sewiyorum...

Son düzenleme:
Siyah ve beyaz genelde herkese yakışır diye düşünüyorum...

Ben siyah,beyaz,gri,mercan rengi,toz pembe,yeşil vs... birçok rengi kendime yakıştırıyorum...

Bence beyaz tene siyah saç ve siyah elbise gibisi yok. :21:

Back
X