Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
toprak tonları hoşur ama renkolarak farkedilmezsiniz.renklerin dili diye bir şey var cidden doğru.mercan rengi harika bir renk bence.mürdüm,petrol mavisi,kırmızı hakkaten sık renkler.
ben ara tonlar seviyorum gri renk dolabımda ağırlıktadır haki ve vizonu da severim. Pudra renginde ceket aldım çanta aldım şimdilerde taş rengi denen doğal renkleri seviyorum taş grisi taş pembesi vs saçlarım kızıl bu yüzden en çok gri ve haki rengi ve koyu yeşil renkleri yakıştırıyorum kendime.
sarışınım beyaz tenliyimm benim en çok iltifat aldığım renk saks mavisi ve şeker pembe saçlarımıda beğenirler genelde gözlerimede bal rengi lens takıyorum güzel oluyor ayrıca çanta olarakta bence kot çantalar çok hoş ya da bi kısmında kot detayları bulunanlar onlarda iltifat alıyor :)