İltihap ve hamile kalamama

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Aslında biraz canım sıkkın bu konudan ötürü ondan yazıyorum kızlar kusuruma bakmayın. Daha erken biliyorum ama 6 aydır çocuk istiyorum ama henüz bişiy olduğu yok. Doktora gittiğimde iltihap var, yumurtalıkların temiz diyor fitil veriyor ama bi fayda etmiyor. İltihaptan ötürü ilişki sırasında da hep canım yanıyor 2 yıldır evliyim iki senedir bu böyle. Eşimde takıyor bu durumu tabi ama belli etmemeye çalışıyor bana. Hamile kalmayışımı da buna bağlıyorum artık. Bi kaç ay daha denicem olmazsa eşimi de göndercem artık kontrole.

Kullandığın fitilin adı ne? Acaba gebeliği mi önlüyor ya da yumurtanı mı öldürüyor? Bana vagihex vermişti. Acımayı geçtm Kanamam oluyordu ilişkiden sonra o kdar kötüydüm. O ay hamile kaldım

K Konsantreniz bunları verdi daha öncede sağ taraftakinin farklı dozajını vermişti

Eklentiler

• PicsArt_09-23-11.43.26.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 118
Bi de sana tavsiye. Birdahaki aet bitiminden sonra BEL bolgene ve kalcanin hafif uzerine bardak cektir. Eger belinde aciklik felan varsa ondan da olmayabilir cocuk. Zaten sogan suyu ve bardak cocuk icin cok ise yariyor

Adetten sonra 7 gün içerisinde diye biliyorum ama bazı arkadaşlar adet biter bitmez başlıyor sanırım bende öyle yapıcam bi dahakine belki yumurtlama günüme kadar sökülür gider

Csnim bence adetinin 3.gunu basla.ve 7gun boyunca ic.adetin bitince de beline bardak cektir.ins faydasini gorursun.bu arada adetin duzenli mi? Kac günde oluyorsun

Önceden 28 günde bir olurdum çocuk düşünmeye başladığımdan beri 26 günde bir olmaya başladım canım

Canim çevredekilere sor mutlaka bilen birisi vardır. Olmadı internetten araştır esin öğrenirse o sana yapabilir

Önceden 28 günde bir olurdum çocuk düşünmeye başladığımdan beri 26 günde bir olmaya başladım canım
Canim. İyim bi ihtimal senin yumurtlama günün asa yukarı adetinin başladığı günden itibaren 10.gunden sonra gün aşırı iliskiye girmeni tavsiye ederim sana.ins obur aya güzel haberlerini alirim

Bir yöntem daha var aslında iltihap için. Sütün içine 1 demet maydanoz koyup kaynatiyorsunuz ve bunu vücudunuzu yakmayacak şekilde bir kaba koyup üzerine oturuyorsunuz. Buhari ile iltihaplar sökülüyor.

Bir yöntem daha var aslında iltihap için. Sütün içine 1 demet maydanoz koyup kaynatiyorsunuz ve bunu vücudunuzu yakmayacak şekilde bir kaba koyup üzerine oturuyorsunuz. Buhari ile iltihaplar sökülüyor.
Çok sağol canım bunu da denenecekler listesine ekliyorum

K Konsantreniz bunları verdi daha öncede sağ taraftakinin farklı dozajını vermişti
İlaçlardan bence. Kullanma. Doktorunu değiştr ve vagihexi sor. Bebeğe zarar vermez diye bu ilacı vermişti doktor bana. Böyle şeylerin bebeği gerçekten etkilediğini düşünüyorum. Hamile kaldığımda sol yumurtalığım 5 cm yi geçmişti boyu. Ona rağmen hamile kalmışım ve şükürler olsun bebeğe zarar gelmedi. Ama ilaç kullanmadım. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…