sevgilim bir ay kadar once dktra gtti.kan değerleri yüksek oldğu için birdaha çağırdılar aynı sonuç çıkınca üniversiteye sevkettiler.bu sure içinde saçları dokulmeye basladı. o kadarki seyreldiler.burnundan kan gelmeye bsladı ara ara.sebepsiz yere atesi çıkıyor.kndini bitkin hissediyor lenf bezleri sişiyor arada sırada.bütün belirtiler illet bi hastalığa işaret.Kan Kanseri
Allah korusun ynede.sn dktra gttignd 40 dk sesi ckmadı.dktrun yanındaymiş!!hemotoloji...yanıma geldğnd gözleri kıpkırmzydı.gözleri dold ama toplad kendni bişeym yok dedi.sevk etmşler ilkten inkar etti.bna reçete dye yutturmaya calıştı.ama okudum.sevk etmişler.smdi yalvarıyorm hergun gt dye.ama gtmiyo.iyiyim diyo...kavga ettim hakkımı helal etmem saklama bşey dye oda bna küstü...içimde kaybetme korkusu var.cok seviyorm bi gn tedaviye gc kaldnz derlerde onu kaybederim diye ck korkuyrm ne yapıcm blmıyormda.yüzüne gt kanser olabilirsn erken teshs hayat kurtarır nasıl diyeym.farkında ama cesareti yok.bnmde cesaret verecek gücüm...bna garip sorular soruyo.oleceğini bilsen ne yapardın?,hergn evlenme teklifi etmekten bıkmayan o,durup bz evlenemeyiz dyo.5 yl snra belki yanında bn değl bşka biri olur ;..onada bna bktğn gibi bkma olurmu diyo...snrada özür diliyo.o bunları söyledikçe ben mahvoluyorum.düşündükçe eriyorm...paylasmak istedim....:çok üzgünüm: