im yanyor...

arhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
34
0
86
Kocaeli
sevgilim bir ay kadar once dktra gtti.kan değerleri yüksek oldğu için birdaha çağırdılar aynı sonuç çıkınca üniversiteye sevkettiler.bu sure içinde saçları dokulmeye basladı. o kadarki seyreldiler.burnundan kan gelmeye bsladı ara ara.sebepsiz yere atesi çıkıyor.kndini bitkin hissediyor lenf bezleri sişiyor arada sırada.bütün belirtiler illet bi hastalığa işaret.Kan Kanseri:(Allah korusun ynede.sn dktra gttignd 40 dk sesi ckmadı.dktrun yanındaymiş!!hemotoloji...yanıma geldğnd gözleri kıpkırmzydı.gözleri dold ama toplad kendni bişeym yok dedi.sevk etmşler ilkten inkar etti.bna reçete dye yutturmaya calıştı.ama okudum.sevk etmişler.smdi yalvarıyorm hergun gt dye.ama gtmiyo.iyiyim diyo...kavga ettim hakkımı helal etmem saklama bşey dye oda bna küstü...içimde kaybetme korkusu var.cok seviyorm bi gn tedaviye gc kaldnz derlerde onu kaybederim diye ck korkuyrm ne yapıcm blmıyormda.yüzüne gt kanser olabilirsn erken teshs hayat kurtarır nasıl diyeym.farkında ama cesareti yok.bnmde cesaret verecek gücüm...bna garip sorular soruyo.oleceğini bilsen ne yapardın?,hergn evlenme teklifi etmekten bıkmayan o,durup bz evlenemeyiz dyo.5 yl snra belki yanında bn değl bşka biri olur ;..onada bna bktğn gibi bkma olurmu diyo...snrada özür diliyo.o bunları söyledikçe ben mahvoluyorum.düşündükçe eriyorm...paylasmak istedim....:çok üzgünüm:

Töbe canım ne yap ne et konuş ikna et onu Allah korusun Allah acil şifa versin canım

hiv vurusu tasıyor olmasın ? hastalık basladıktan sonra 10 yıldan önce ortaya cıkmaz dıyorlar gercı ama?
ewlenmek ısteemeyn ...

muhtemelen hastalıgını ögrendi size söylemiyor, gecmıs olsun sımdıden,
doktordan laf almaya ya da evde recetelerı bulmaya ılac adından hastalıgı ogrenmeye calısın.
muhtemelen dönüşü olmayan bır hastalıkta... gecmıs olsun umarım tedavısı vardır.
onu mutlu etmeye bakın. :((
umarım yanılıyoruzdur. :(

sevgilinizi ikna etmeye calisin bir an önce tedvisine baslasin artik tip cok ilerledi kanseri yenen insanlar o kadar cokki bol bol moral verin bu hastaligi yenmenin en kolay yolu moral diyor doktorlar
allah acil sifalar versin:Saruboceq:

saolun hepiniz,işin ilginci bütün tahlillerini sevk kağıdını bna verdi..bu defa normal diyo sonuçlar karsılaştırıyorm ama hiçbir farki yok...bu kadar belirtiye bişey var muhakkak.anlamadıgm sey kan tahliliyle devlet hastanesinde oyle bir teşhis koyabilirlermi.? bilgisi,tecrübesi olan varmı?

saolun hepiniz,işin ilginci bütün tahlillerini sevk kağıdını bna verdi..bu defa normal diyo sonuçlar karsılaştırıyorm ama hiçbir farki yok...bu kadar belirtiye bişey var muhakkak.anlamadıgm sey kan tahliliyle devlet hastanesinde oyle bir teşhis koyabilirlermi.? bilgisi,tecrübesi olan varmı?

size verdigi tahlilleri ve sevk kagini alin sevk edilgi yere götürün konusun bakalim ne diyecek

bnde öyle yapmayı düşünüyorum..ama nasıl bnde bilmiyorm.bi doktorun karsısına geçip bunu sormakta:(mevzuyu anlatıp.ama başka çarem yok.zaman geçiyor...çalişiyorumda nasıl oluck blmyorm.gelişmeleri yazarım..desteğinz için saolun

canım öncelikle geçmiş olsun...
bence de erkek arkadaşın bu kadar duygusallaştığına göre kötü bir hastalığa tutulmuş..
o şu anda bunun şokunu yaşıyor belki de henüz kabullenemedi bile..
bu durumda sana çok iş düşüyor canım öncelikle kendini topla ona destek ol moral vermeye çalış...
gerekirse beraber gidelim doktora bir de ben konuşayım de...
bu tip hastalıklarda erken teşhis çok önemli...

Rahatsız olan siz misiniz? yoksa erkek arkadaşınız mı?
çünkü diğer konunuz da kendiniz hastaymışsınız gibi anlatmışsınız,
kafam karıştı doğrusu...

Hıc zaman kaybetmeden ıkna edılmelı.Madem onu ıkna edemıyorsunuz sızde o zaman aılesı ıle ırtıbata gecın.Babalar annelere gore daha soguk kanlı olur.Onun haberı olmadan babası ıle konusun sızın ıkna edemedıgınız konuda onlar devreye gırsın.Gercekden de erken teshıs hayat kurtarır.
Bu tıp seylerı sadece duyarız ama ne kendımıze ne de yakınlarımıza sevdıklerımıze yakıstıramayız.Su an muhtemelen o da bende olmaz dıye dusunuyor ılk şoku atlatamadı.
Allah yardımcınız olsun umuyorum kotu bırsey degıldır.Allah kımseye dert verıp de derman arattırmasın ınsallah...

hayır rahatsız olan erkek arkadaşım bn değilim...diğer konuda tahlil sonuçlarını paylasmıstm.neden bilmiyorm ilk bşta paylaşmadm kimseyle.ama dayanamadım...bn artık hazırırım.bekliyorm oyle bi haber.sadece gecikmek beni endişelendiriyor..ikna edrkenki vakit kaybı!!!

Allah şifa versin İnşallah canım
bir an önce ikna et edemiyorsan bi şekilde
ailesiyle konus durumun ciddiyetini anlat zor bir durum cunkuu

He pardon..geçmiş olsun diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ailesinin haberi vardır herelde ne diyorlar ki öyle bulmaca gibi konuşması acaba biliyormu hasta olduğunu bence o size küssede siz aldırmayın sonra çok üzülürsünüz ikna etmeye çalışın hep yanında olun.

elınızdekı test sonuclarını saglık ısınden anlayan bırıne gostersenız sızı yonlendırır durumun ne oldugunu acıklamak zorunda degılsınız once ne oldugunu ogrenıp sonrasına karar verın bence boyle kuskuyla dusunup kendınızı bos yere uzmeyın...Olduda aksıne bı durum varsa bana gore Bu tur hastalıklarda sadece sız degıl aılesı ve cevresındekı ınsanlarla butunlesıp destek olmalısınız.Gercekte bekledıgınız gıbı bır hastalık varsa zaten uzman tarafından psıkolojık destek sart gıbı goruyorum.Kendısını ıkna edemezsenız durumuyla ılgılı goruslerınızı ne yapacagınızı nasıl davranacagınız gıbı konulardada uzman gorusunu cok faydalı olacagını dusunuyorum.Çok geçmiş olsun.

acilen ikna edin, Allah korusun kötü bir şey varsa her dakika çok önemli tedavi için. olmazsa siz gidin gittiği doktora konuşun, neyi olduğunu öğrenin. ama mutlaka bir şeyler yapın... Geçmiş olsun :(

Kan kanseri olduğundan eminmisiniz..
Devlet hastanesinde tabiki teşhis konulur başka nerde konulacak istenilen tahliller yapıldıysa doktoruna tekrar gidip gösterecek ciddi bir durum olsada olmasada doktor açıklıyor canım bence geç kalmayın anlattıklarınız daha çok kandaki romatizmal hastalıkları çağrıştırdı bana ama ne olursa olsun geçmiş olsun...

Back
X