im yanyor...

çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. inşallah ciddi bi şeyi yoktur ve biran önce iyileşir. sizde birlikte hayatınıza devam edersiniz

daha hastalığın adı belli değil umarım düşündükleriniz değildir de biz de boşuna yazıyoruzdur... İNŞALLAH Allah onu sana bağışlar kaydirigubbakcemile5

benim babannemde lösemiydi
fakat yendi hastalığı 63 yaşında yakalandı 9 sene sonra tedavi sona erdi artık
önce korktmuştum acaba artık yapılcak bişi kalmadımı diye dr ilacı kesti dedim kendi kendime
bende sağlıkçıyım bu arada
ama sonra değerlere bakınca öle olmadığını anladım
bababnnem hastalığı yenmişti
o hastalığını bimiyodu
arkadaşım moral çok önemli
ayrıca babannemde ilk evrede hastalığın teşhisi konmuştu
bu çok çok daha önemli
sen ne yap ne et ikna et arkadaşını
gitisn tedavisini olsun

cok uzuldum Allah acil sifalar versin cok zor bir durum yaa:Saruboceq:

arkadaşım öncelıkle çok geğmiş olsun..ben sadece dr kesin teşhis koymadan kendinizi kötü bir noktaya odaklamayın derim..çünkü benimde başıma benzer bir olay geldi..kan degerlerim çok düşük çıkıyordu burnum kanıyor ve vucudumda morluklar oluyordu gerçekten kabus yaşadık.artı yorgunluk yani durum berbat gözüküyordu biz kendi teşhimizi koymuştuk..dr hemotolojiye sevketti..incelemelerden sonra kan degerlerinin mikroskop altında incelendiginde saglıklı oldugu görüldü burun kanamasıda burun mukozasının kuru olnasından kaynaklandıgı,vucut morluklarınında aslında benim farkında olmadan bir yerlere çarpmamadan oldugu anlatamam yasadıgım sevinci darısı inşallah size olsun...allah büyüktür arkadaşım

canım böyle hastalıklarda erken teşhis çok önemli. mutlaka bişekillde ikna etmeye çalış doktora gitmek konusunda.

canım benim yaaasenağlama.. bitanem üzülme ınşallah Rabbim elbet bir kapı açar...bir hadis-i şerifte "Her derdin bir devası, her hastalığın bir ilacı vardır. Hastalığın ilacı bulunduğu zaman aziz ve celîl olan Allah´ın izniyle iyileşir" (Müslim, Selâm, 69) buyurmuştur.. üzülme canım benim hiç br dert yoktur ki dermanı verilmemiş olsun.. yeterki duayı elden bırakmayalım.bizlerde aynı şekilde her birimiz nişanlın ve nişanlın gibi derman arayan herkes için dualarımızı eksik etmeyelim ne olur.unutma canım Rabbimin herşeye gücü yeter. o yeter ki 'OL' desin..

ihmal etmeyin derim ben
beinimde bir arkadaşımın kan değerleri yüksek çıktı
şuan damardan bir ilaç verip tedaviye başladılar
eğer tedavi cevap vermezse başka bir tedavi var sırada eğer oda olmazsa başka
ama şuan damardan ilaç alıyor hastanede dr.ler refakatinde
detayını bikmiyorum ama

gecmiş olsn canım çok üzüldüm
erken teşhis çok önemli
ne olursa olsun sewgilinizisi siz ikna etmek zorundasınız
hersey için çok gec kalmadan götürün doktora tedawisi neyse uygulansın
hiçbişeye gec kalmayın

çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin.erken tedavi herzaman başarmayı arttırır.inşallah ikna edebilmişindir inşallahta rahatsızlığı kötü bi hastalık değildir.rabbim bu mübarek günde bütün hastalara acil şifalar versin

slm işimdedn çıkarıldğım için artık nete giremıyorm:sinifsinif:son durumu enlataym kısaca,,,ikna ettm.unv. birlikt gttk.jak 2 dıe bı test yapıld,sonuç 4 kasım,,

destek olun moral verin
en iyi ilaç moraldir
kaynım senelerdir hastaydı kız arkadası hiç bırakmadı onu gecen hafta evlendiler tamamen iyileşti çok iyi görünüyo
erkenden baslasın tedaviye
konusmaya çalışın rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bencede ögren doktorundan bir şekilde hastalıgını allah yardımcın olsun canım

Back
X