canım sen iyimisin?bakıyorumda bütün konulara aynı şeyi yazmışın,verdiğiniz yararlı bilgiler için tşk ederim diye kimseden bir bilgi amamışsınki ne bilgisi ne sordunda neyin cevabı oldu anlamadım arkadaşlar siz biliyomusunuz bu arkadaşı ben çözemedim gitti.
canım sen iyimisin?bakıyorumda bütün konulara aynı şeyi yazmışın,verdiğiniz yararlı bilgiler için tşk ederim diye kimseden bir bilgi amamışsınki ne bilgisi ne sordunda neyin cevabı oldu anlamadım arkadaşlar siz biliyomusunuz bu arkadaşı ben çözemedim gitti.
selam canim bende6ay önce son 2.tüp bebek denememizde 3.dondurulmus denememizde IMCI yöntemini denedik ama yinede olmadi spermlerimiz kötü degil ama ona ragmen en iyisini secelim dedik yinede olmadi bizde sperm azligi var ilk denemede hic bir ekstra yapmadik yinede embiryolar en iyi kalitedeydiler öylede transfer edildi ikinci ve ücüncü denemede IMCI yapildi yine en iyi kalitede embiryo olustu öylede transfer edildi yine olmadi yani diyecem Rabbim ol dedikten sonra her cesit olur canim insallah sen bu denemende alirsin bebegini hayirlisiylan kucagina