• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaaaaat

16500

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
50
1
86
Bursa
arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, benim sorum şu olacak tüp bebek tedavisinde yumurta takibi için verilen ilaçların yanında bitkisel (hayıt tohumu, civan perçemi, ) takviye yapsak, bir zararı olur mu acaba, ben endometriozisliyim (çikolata kisti) eğer varsa aranızda benim durumumda olup da tüp bebek yapan yazarsa sevinirim arkadaşlar, acil şifalar dilerim,

Benim tv de ibrahim saraçoğlundan duyduğum tüp bebek tedavisinde iğnelere başladığınız zaman hiç bir kür uygulamayın yumurtalıklarınızın gelişiminde baskılanmasında beklenmedik etkiler görülebilir bu yüzden uygulanacak kürleri tedaviden önce başlamanız gerekir demişti.

arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, benim sorum şu olacak tüp bebek tedavisinde yumurta takibi için verilen ilaçların yanında bitkisel (hayıt tohumu, civan perçemi, ) takviye yapsak, bir zararı olur mu acaba, ben endometriozisliyim (çikolata kisti) eğer varsa aranızda benim durumumda olup da tüp bebek yapan yazarsa sevinirim arkadaşlar, acil şifalar dilerim,

tüp bebek tedavi öncesi evet kullanabilrsin 1 yada 2 ay öncesi olablir. ama tedaviye başladıgın an kesinlikle kullanma mesela tedavide fsh e2 falan hep yukselır .... amaçta yükselmesidir çünkü uyarıcı iğneleri oluyoruz. hayıt fsh düşürücüdür eee tedavide hayıt içersen fsh düşürüceği için tedavi aşamanı olumsuz etkıler doktorları yanıltır.... sadece 1 örnek..

en masumu arısutu falan alabilirsin illa destek istiyorsan onun harıcınde bitki kullanma transferden sonrada öncesinde...de...

tedavinizde bol şans dilerim... hepimize diliyorum bu şansı

Back
X