• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Imdaaaat doğum çatlakları! çare lütfenn..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Yektayla88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
176
33
298
37
kızlar 43 kiloyla hamile kaldım dal gibiydim hamilelik öncesi,hamilelikte 21 kilo aldım.sezryan oldum doğumdan sonrada şiştim 1 hafta şişlik geçmedi veee çatladım :(.2 ay önce doğum yaptım kalça ve bacaklarımda çatlaklar oluştu ne yapsam geçer:( televizyon reklamlarında bio oil krem çıkıyor 25 tl imiş kullanıp memnun kalan varmı.bu çatlakların kalıcı olması kaçınılmazmı kurtulmak istiyorum artık.bi ürün deneyip faydasını gören lütfen tavsiye etsin ..

doğum çatlaklarını geçirmeyi başaran kimse yokmuuu :(

benim catlaklarda hala duruyor kendiliginden gecmesini bekliyorum bakalim:26::37::37:

benimde 1,5 sene oldu doğum yapalı ama geçmedi bişi de yapmadım açıkçası bişi bulursan bende yapabilirim aslında . akıl verin dedik akıl almaya gelmiş diyorsundur şimdi :P bende zayıftım aynı senin gibi 50 kilo ile kaldım 43 e kadar düştüm buu arada normalim 43 44 arası nasıl olduysa çıkmıştım elliye neyse 44 e kadar faln düştüm ama 2. ay bile olmadan ayaklarımda ve göğüslerimde çatlama olmuştu badem yağıdır kremdir ne kullandıysam çatlağın önüne geçemedim olmadan önce bişi yapamadıysam olduktan sonrada yapamam dedim karışmadım bende ve ilginçtir ki karnı hariç her yaerimde baldırlarım da afedersin kalçamda göğsümde bile ama karnımda bi tane yok çok ilginç geldi bana :))

benimde 1,5 sene oldu doğum yapalı ama geçmedi bişi de yapmadım açıkçası bişi bulursan bende yapabilirim aslında . akıl verin dedik akıl almaya gelmiş diyorsundur şimdi :P bende zayıftım aynı senin gibi 50 kilo ile kaldım 43 e kadar düştüm buu arada normalim 43 44 arası nasıl olduysa çıkmıştım elliye neyse 44 e kadar faln düştüm ama 2. ay bile olmadan ayaklarımda ve göğüslerimde çatlama olmuştu badem yağıdır kremdir ne kullandıysam çatlağın önüne geçemedim olmadan önce bişi yapamadıysam olduktan sonrada yapamam dedim karışmadım bende ve ilginçtir ki karnı hariç her yaerimde baldırlarım da afedersin kalçamda göğsümde bile ama karnımda bi tane yok çok ilginç geldi bana :))

aynen canım benimde karnımda hiç yok bacaklarımda ve kalçamda var.

Canm bu çatlaklar geçmiyor tamamen çilt yapısıyla alakalı ben dünyanın kremini sürdüm ama aynen bende de mevcut
Ama lazerle renkleri eşitliyorlar diye duymuştum onda da erken tedavi gerekiyormuş
Bende 50 kg ile hamile kalmıştım ve İlk çocukta cortladım :))

arkadaşlar çatlaklar tamamen geçmiyor maalesef ki ama ban Dr. um susam yağı sürmemi masaj yapmamı önermişti. cilt biraz daha dayanıklı hale geliyor.

ben hamileliğimin 4. ayından itibaren lierac-phytolastil jel kullandım.17 kilo aldım ve hiç çatlağım olmadı. hamile olan arkadaşlarıma önerdim onlarda da olmadı. gerçekten etkili bi ürün ama oluşan çatlağı tamamen götürür mü bilmem. bunun için 3 hafta aynı ürünün ampulunun kullanılması sonra jele geçilmesi öneriliyor. umarın faydasını görürsünüz.

benimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR firmasının aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdi de selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım aynı firmadan daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)

banada bir çok kez bunlar kremle geçmez illa lazer şart ne kullanırsan kullan o çatlaklar olaak dediler hepsi safsata hepsi hikaye...

kızlar 43 kiloyla hamile kaldım dal gibiydim hamilelik öncesi,hamilelikte 21 kilo aldım.sezryan oldum doğumdan sonrada şiştim 1 hafta şişlik geçmedi veee çatladım :KK43:.2 ay önce doğum yaptım kalça ve bacaklarımda çatlaklar oluştu ne yapsam geçer:KK43: televizyon reklamlarında bio oil krem çıkıyor 25 tl imiş kullanıp memnun kalan varmı.bu çatlakların kalıcı olması kaçınılmazmı kurtulmak istiyorum artık.bi ürün deneyip faydasını gören lütfen tavsiye etsin ..
A ve E vitamini zengini Lampert firmasinin Retinol kremi iyi geliyor canim.

benimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR firmasının aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdi de selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım aynı firmadan daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)

banada bir çok kez bunlar kremle geçmez illa lazer şart ne kullanırsan kullan o çatlaklar olaak dediler hepsi safsata hepsi hikaye...
tam adını yazarmısın canım

Evet lr aloe vera acil durum spreyi ve dermaintense kremi beraber kullanınca geçiriyor

Bio ol. Doktorum 5 aylik hamileyken kullanmami söylemisti. Kullanmadim . Karnim biraz catladi. Hala kullanmiyorum. Yag süremiyorum.:(

Back
X