- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
-
benim catlaklarda hala duruyor kendiliginden gecmesini bekliyorum bakalim:26:
benimde 1,5 sene oldu doğum yapalı ama geçmedi bişi de yapmadım açıkçası bişi bulursan bende yapabilirim aslında . akıl verin dedik akıl almaya gelmiş diyorsundur şimdibende zayıftım aynı senin gibi 50 kilo ile kaldım 43 e kadar düştüm buu arada normalim 43 44 arası nasıl olduysa çıkmıştım elliye neyse 44 e kadar faln düştüm ama 2. ay bile olmadan ayaklarımda ve göğüslerimde çatlama olmuştu badem yağıdır kremdir ne kullandıysam çatlağın önüne geçemedim olmadan önce bişi yapamadıysam olduktan sonrada yapamam dedim karışmadım bende ve ilginçtir ki karnı hariç her yaerimde baldırlarım da afedersin kalçamda göğsümde bile ama karnımda bi tane yok çok ilginç geldi bana :))
A ve E vitamini zengini Lampert firmasinin Retinol kremi iyi geliyor canim.kızlar 43 kiloyla hamile kaldım dal gibiydim hamilelik öncesi,hamilelikte 21 kilo aldım.sezryan oldum doğumdan sonrada şiştim 1 hafta şişlik geçmedi veee çatladım.2 ay önce doğum yaptım kalça ve bacaklarımda çatlaklar oluştu ne yapsam geçer televizyon reklamlarında bio oil krem çıkıyor 25 tl imiş kullanıp memnun kalan varmı.bu çatlakların kalıcı olması kaçınılmazmı kurtulmak istiyorum artık.bi ürün deneyip faydasını gören lütfen tavsiye etsin ..
tam adını yazarmısın canımbenimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR firmasının aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdi de selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım aynı firmadan daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)
banada bir çok kez bunlar kremle geçmez illa lazer şart ne kullanırsan kullan o çatlaklar olaak dediler hepsi safsata hepsi hikaye...
Tabiki ciddi sonuçlar alınıyor cildi yenileyici özelliği var çünkü 1 hafta sonra belli ediyo faydasınıNeeee ben krem falan fayda etmet saniyordum. Gercekten belirgin sonuc alan var mi?
Tabiki ciddi sonuçlar alınıyor cildi yenileyici özelliği var çünkü 1 hafta sonra belli ediyo faydasını
Acil durum spreyi ve dermaintense krem araştırın kesinlikle ben kullanıyorum ürünlerini çok iyilerCildin ic yapisi zedelendigi icin disardan sürülen bir sey fayda etmez saniyordum. Bi arastirayim . Sag olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?