• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaat !!!

Junkel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
50
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, benim 18 aylık bi kızım var, tek başıma büyütüyorum.ne annem nede kayınvalidem hiç bi şekilde yardımcı olmuyor, dogum yaptım kayınvalidem hastaneye zor geldi, bebeği eve getirdikten 2 hafta sonra ziyaret etti. Annem de aynı, ne varmış herkez tek büyütüyormuş. Ben zaten kimseye güvenerek cocuk doğurmadım ama beni bu kadar yanlız bırakmaları bana çok insafsızca geliyor, biz çektik sende çek hesabı yapar gibi. ;( bide ziyarete hep biz gidiyoruz, oğullarını arayıp, getir torunumuzu görelim diyorlar. Kuru kuru daha ufacık bi hediye bile almadılar yavruma, hep gösteriş yani özlediklerinden değil. Gidince yemesine içmesine karışmıyorlar mı bide... Hangi hakla ???? Neden bu kadar acımasız insanlar .. Şöyle yap kızım diyen, ihtiyacın olursa ara diyen büyüklerimin olmasını istemekle çok
şey mi istiyorum.. Kendimi çok yanlız hissediyorum.. ;(

annelik duygusallığı olsa gerek. bu kadar büyütme. ne güzel tek başına büyütme imkanın var, her anın tadını çıkar. bebişinle nice keyifli günlere.

Yorumunuz için tşkler ama duygusallıkdan olduğunu düşünmüyorum. Büyükler büyük gibi davrandığı sürece bizler kücükluğümüzü bilebiliriz. Aylardır torununu görmeye tenezül etmeyen kayınvalidem oğlunu arayarak haftasonu gelin demiş.gitmeyeceğim. Gelen görür, birazda işe yarar!

Yorumunuz için tşkler ama duygusallıkdan olduğunu düşünmüyorum. Büyükler büyük gibi davrandığı sürece bizler kücükluğümüzü bilebiliriz. Aylardır torununu görmeye tenezül etmeyen kayınvalidem oğlunu arayarak haftasonu gelin demiş.gitmeyeceğim. Gelen görür, birazda işe yarar!

belli ki kv ile zaten bir sorun veya soğukluk var. e o zaman ondan neden birşey beliyorsun demek istedim? bence kv yerine annen neden torununu sevmiyor/ilgilenmiyor vs madem onu düşün? senin için önemli olan anne mi kv mi? ha kadın seni sürekli ayağına çağırıyorsa her seferinde gitmezsin. bu kadar

Sorun bitek kv değil, annem, babam, eşim. Eşimin ailesi ile 7 yıldır aile olamadık zaten, hep bi soğukluk.ne gelirler ne giderler, oğullarınada değer vermiyorlar, tek oğluları kaynım. Kendi ailemde sorunlu, annem babamdan ayrı evde yaşıyor henüz ayrılmadılar. Babama üzülüyordum ilk zamanlar yanlız kaldı diye, sonra annemden öğrendimki telefonda görüştüklerdinde annemle iyi olabilmek için, eski samiyeti yaklabilmek için beni kötülüyormuş, haksız yere ;(( şok oldum. Kime güvenebileceğimi bilmiyorum artık. Eşimse beni 7 aylık hamileyken aldattı ;(( affettim yavrum için, üzerinden 2 yıl geçti, düzeldik gibi ama ona güveniyormuyum diye sorarsanız, aslaa. Hep bi şüpheyle yaşıyorum.. Bebeğimin mutluluğunu yaşayamadım, o kadar kırgınlıklarım var ki. Kimse yok yanımda. Aşamıyorum, bunaldımm

yani alsında konu bebekle ilgilenmeleri değilmiş. çok üzgünüm yaşadıkların kolay değil. en yakının eşin şuan eğer yeniden güvenebilirsen ona daynacaksın. Bu da o zaman senin imtihanın sabredeceksin.

Canım yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun.Bence kv lerinin mesafeli olmasına üzülme hatta sevin.Her dakika dibinde olup sana daha çok sıkıntıda verebilirlerdi.Bebeğinede yardımcı olmasın boşver ben nice kv ler gördüm torununa bakıp bakıp arkadanda dünya laf söyleyip şikayet eden.Öyle olacağına kendin bak daha iyi.Bunalmakta haklısın,çocuk büyütmek çok zor hele ki tek başına.Ama bebişinin bugünlerinin birdaha gelmeyeceğini düşün,keyfini çıkarmaya çalış.

Yorumlarınız için tşk ediyorum, iyi geldiniz bana ;)
yavrumun kreş yaşı gelince hemen bi işe başlayacağım.. Umuyorum ki o zaman herşey daha gzl olacak.

Back
X