• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri imdaaatt

sizce hangisii??

• 1. gelinlik

OY: 60 22,1%
  • 2. gelinlik

OY: 115 42,3%
  • 3. gelinlik

OY: 97 35,7%

• Ankete Katılan
    272

meltemoncul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
2.600
15
683
kızlarr bi türlü kararımdan emin olamıyorum yardımınıza çok ihtiyacım var mafoldumben

benim aklımdaki hayalimdeki gelinlik mankenin olduğu resimdeki gibi daha zarif daha sade bi gelinlikti
ama gelinlikçilerde denemeye başladığımdan beri gittikçe kabarık gelinlikler beğenmeye başladım
sorun şu ki yıllardır hayal ettiğim gelinliğin ve tarzımın dışına çıktığım için içim huzursuz
yakışıp yakışmadığı konusunda kararsızım eyvahedigeldismile

diğer 2 resim benim denediğim gelinlikler bir de prenses tipi olan gelinliğin korsajları olmadığı için üstümde bol duruyor yoksa o kadar kötü değildi aslında fisfisfis
(son olarak omuzlu olacak modeller straplez değil)

yardımlarınızı tüm samimiyetinizle bekliyorum canlarıımm
opuyorumnanaktan

rahat görmeniz için büyüklerini ekliyorum:

1. gelinlik
2vj4vnq.jpg

2. gelinlik
15ppxtc.jpg

3. gelinlik
2uttirm.jpg

Son düzenleme:
ben ded gelinlikçiye gittiğimde elimde bi modelle gittim illa bunu istiyorum dedim. gelinlikçim gel ben sana bi kaç model giydireyim dedi ilk giydiğim gelinliğe bayıldım ve onu diktireceğim. ilk 2 gelinlik harika ikisi de yakışmış bence

canim 1.gelinlik cok yakismis sanaabayanssulusmile

çok teşekkür ederiimm :kedi:

tabiki 3. gelinlik çünkü o benim gelinliğimmmmmm :):)

ayy gerçekten mi o benim hayalim bu diyerek modacıya götürdüğüm gelinlik
resminiz var mı acaba görmem mümkün müüü :asigim:

ben ded gelinlikçiye gittiğimde elimde bi modelle gittim illa bunu istiyorum dedim. gelinlikçim gel ben sana bi kaç model giydireyim dedi ilk giydiğim gelinliğe bayıldım ve onu diktireceğim. ilk 2 gelinlik harika ikisi de yakışmış bence

evet benim de aynen öyle oldu bunların kabarık olmasının verdiği havayı gazı bi aldım diğerleri sönük geldi bu sefer kaydirigubbakcemile3

bu arada bunlar hep öylesine üstüme konulmuş gelinlikler mesela 2. gelinlik transparan üstü öyle bişey asla düşünmüyorum tabi gamyoncuiremsu

bu arada çok teşekkür ederim beğenmene sevindim hayırlı olsun senin ki de
opuyorumnanaktan

saol canım. herkes aynı şeyi söyledi bana tamam model güzel ama üstünde görsen daha iyi olur diye.şimdi diyorum iyiki gelinlikçimi dinleyip denemişim.

2.gelinlik çok kötü sana yakışmamış değil ama model çok fena.3. daha güzel

gelinliğin o asilliği, zarifliği yok değil mi 2.modelde?
ben o yüzden arada kalıyorum havalı bi his verdi giyince hoşuma gitti ama zerafet "0" :olmaz:

canım bencede ikiside cok güzel durmuş üstünde ama bende aksine 2. gelinliği daha cok begendim belin falan ortaya cıkmıs ilk gelinliğin etek kısmı daha yukardan baslıyo diye herhalde
bence 2 yani

herkesin zevki başka tabi ama fikrimi söylemem gerekirse 3.gelinliğe hayır diyorum..çünkü o kadar çok görüldü ki o model..o etek...kenardan topla yukarı bi çiçek gül tak tamam herkes böyle giyiyor...o nedenle cıkss

ben 1.nin üstünü beğendim 2.nin altını...:)

ama şöyleki 2.nin altı biraz daha doğal olabilir.....

yani ben aksine 2.yi daha şık buldum...ama üstü için değil altı için söylüyorum...

1.nin üstününde belindeki o baklava gibi taşlar fazla geldi bana...onlar olmasa güzel bence..

artı belirtmeden geçemiycem 2.gelinlik çok yakışmış...o etek çok güzel durmuş sende....herkesin taşıyamayacağı,çoğu kişide basit durabilecek bi gelinlik ama sen güzel taşımışsın....dediğim gibi daha doğal daha az karışık olsa süper olur...

karışık anlattım biraz galiba :))bende kafanı iyice karıştırmadım umarım:1ninca:

canım bencede ikiside cok güzel durmuş üstünde ama bende aksine 2. gelinliği daha cok begendim belin falan ortaya cıkmıs ilk gelinliğin etek kısmı daha yukardan baslıyo diye herhalde
bence 2 yani

hem yukarıdan başlıyo canım hem 2. bi şerit geçmişler gereksiz bir de korsajlı değil o gelinlik üzerimde bol duruyor o yüzden yerimseniben
ahh ah ben de 2yi daha çok beğeniyorum da içim huzursuz eyvahedigeldismile

3 diyorum cnm..Ama 1 de hos durmus uzerinde belirtmeden gecemicem..

çok teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

herkesin zevki başka tabi ama fikrimi söylemem gerekirse 3.gelinliğe hayır diyorum..çünkü o kadar çok görüldü ki o model..o etek...kenardan topla yukarı bi çiçek gül tak tamam herkes böyle giyiyor...o nedenle cıkss

ben 1.nin üstünü beğendim 2.nin altını...:)

ama şöyleki 2.nin altı biraz daha doğal olabilir.....

yani ben aksine 2.yi daha şık buldum...ama üstü için değil altı için söylüyorum...

1.nin üstününde belindeki o baklava gibi taşlar fazla geldi bana...onlar olmasa güzel bence..

artı belirtmeden geçemiycem 2.gelinlik çok yakışmış...o etek çok güzel durmuş sende....herkesin taşıyamayacağı,çoğu kişide basit durabilecek bi gelinlik ama sen güzel taşımışsın....dediğim gibi daha doğal daha az karışık olsa süper olur...

karışık anlattım biraz galiba :))bende kafanı iyice karıştırmadım umarım:1ninca:

haha orjinal bi yorum :)

şimdi öncelikle bi kaç bişi diciiiim
üst model olarak bunlar olmayacak zaten bunlar üstümde duruşu görmek için öylesine giyilmiş modeller, benim istediğim üst kısım şu şekil:
26390lf.jpg

ben alt kısım arayışındayım aylardır haaala bulamadım :mymeka:
dediklerine gelince 3.yle ilgili dediklerine katılıyorum biraz değişik olsun diyorum bu sefer zarifliği kaçıyor işin yani gelinliğin :))
2 gelinliğin eteği de organze kullanılınca daha doğal duruyor ama o zaman da havası iniyor biraz gelinliğin karmaşık bişey çıkıyor ortaya
ve ayrıca güzel sözlerin için de kocaman teşekkür ederiim opuyorumnanaktan

daha önceki düüncelerin daha sadelerden yanaysa 2. yi şuanda beğeniyor olman ilerde pişmanlık yaratabilir çok uzun zamandır hangi tarzı beğeniyosan onların üzerine yoğunlaş bence bi anlık gaza gelip sonra ne giymişim deme 2. çok kötü

İnanmiyorum bende 1. gelinliğin üstü aynı altı farklı bir kat kat model diktiriyorum canım benim gelinlikci Fatihte sen nerde denedin bu gelinlikleri hatta yarın gidip alt modelini değiştireceğim 2.gelinliğin altı çok hosuma gitti şimdi belki öyle yaptırırım :))

İnanmiyorum bende 1. gelinliğin üstü aynı altı farklı bir kat kat model diktiriyorum canım benim gelinlikci Fatihte sen nerde denedin bu gelinlikleri hatta yarın gidip alt modelini değiştireceğim 2.gelinliğin altı çok hosuma gitti şimdi belki öyle yaptırırım :))

işe bak kaydirigubbakcemile3
muhtemelen aynı yere diktiriyoruz canım çünkü bu üst modeliben bi orda gördüm sempatiksalakcinni
fatihte ümit gelinlik mi seninki de yoksaaaa ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

tesadüfe bak :))

benim fikrim 1. gelinlik aralarından seçmek zorundaysan..
bu arada tarzımın dışına çıktığım için tedirginim demişsin
inan bana insan gelinlik bakarken aklında sabit modelle gidip alakasız bi gelinlikle çok mutlu dönebiliyor eve..
o senin kısmetin demek ki tedirgin olma derim.

öncelikle mutluluklar diliyorum..

benim fikrimi sorarsan 3. gelinliği beğenmedim. çok sıradan. artık herkes o tarz giyiyor.
1. ve 2. gelinlik arasında da kararsız kaldım açıkçası. fiziğin kabarık gelinlik için gayet uygun bence.
her ikisi de çok yakışmış vücuduna ama 1. gelinlikte ki uçlarında taş olan o 2 şerit fazla gelmiş bence o gelinliğe ama 1. gelinliğin göğüs kısmı çok güzel. o taşlı şeritler olmasa daha sade ve zarif durur bence. 2. gelinlik ise gösterişli, şık ve zarif olmuş.

Back
X