İmdaaatttt sevgilimin içine hanzo kaçtı :(

merve-ber

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
44
0
286
Hatay
Kızlar çok sinirliyim şuanda... Bi kaç gundur erkek arkadaşımla aramız bozuk. Tam sakinleşiyorum amaaaannnn cokta önemli değildi diye düşünüp düzelmeye
başlıyorum sonra bi arıyo beni yine cinlerim tepeme çıkıyo ... Ya bu erkekleri yola getirmek için illa ağlamamız mı lazım. Kendince beni hatalı buluyo kaba kaba konusuyo.
Şimdi aradı napiosun die dedim nette Kk foruma bakıyorum. feminist mi olucaksın diyo bana. Zaten aramız bozuk iyice sinir ediyo. Bu erkekler kadınları sinir etmek için mi varlar anlamıyorum ki

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi doğrularındn hiç vazgeçmiyorlar, bide zeytinyağı gbi üste çıkmıyorlar mı bak o zmn bnde deliriyorum .. ama sn sıkma canını yeterki ufak çaplı şeyler olsn..

Başlık gülümsetti beni ne yalan söyliyeyim. =) Bu işlerin bir hesabı kitabı ne yazık ki yok.Ancak kendi tecrübelerime dayanarak çok peşine düşmemenin faydalı olduğunu gördüm.Eskiden kavga ederdik ağlardım,zırlardım,dayanamaz elim telefona giderdi.Sanırsın dünya yok oldu.Sonra ne yapıyorum ben dedim?Aramıyorsa arayıp sormadım.Nasıl olsa gelecek dedim.Ki nitekim de öyle oluyor.Bir süre sonra çeşitli bahanelerle geliyor.Tabii her zaman bu yapılsın demiyorum.Ben nasıl eh ama dediysem karşı tarafta diyebilir çünkü bunun bilincindeyim.Ama bazen arayıp sorsa bile çok dikkate almamak çözüme ulaştırıcı olabiliyor.

Bncde doğru üzerine düşüldüğünde tıpkı çocuklar gibi şımarıp insandan uzaklaşıyorlar .. akışına bırak

kendi doğrularındn hiç vazgeçmiyorlar, bide zeytinyağı gbi üste çıkmıyorlar mı bak o zmn bnde deliriyorum .. ama sn sıkma canını yeterki ufak çaplı şeyler olsn..

Evet canım haklısın ufak şeyler ama yinede kadınların kibarlığına, naifliğine erkeklerin böyle kabaca, maçoca karşılık vermesi üzüyor insanı. Gerilim hattı gibi oluyorlar
bazen hiç empati yapamıyorlar

Kesinlikle katılıyorum biraz umursamaz olmak lazım. İlgi gösterdikçe , sevdikçe kendilerine güven geliyor avuclarının içine aldıklarını hissediyorlar sanırım ve kırıcı olmaya başlıyorlar.... Bunlara hiç yüz vermiceksin

Bncde doğru üzerine düşüldüğünde tıpkı çocuklar gibi şımarıp insandan uzaklaşıyorlar .. akışına bırak

Uzaklaşırlarsa uzaklaşsınlar kaybetme korkusunu yaşadıklarında nasıl olsa pişman olup yalvar yakar kapılarda bekliyorlar sonra. Ama ne gerek var işte bunlara. Uzuluyorum olayların bu boyutlara taşınmasına halbuki birazcık karşındakini anlamaya çalışsan her şey düzelicek ama yok taviz vermesin onlar...

Kızlar sizce bizim ilişkimizde problem var mı? yoksa ben mi abartıyorum?

Mesela aramız bozuk olmasına rağmen günlerdir beni sadece gece arıyor barışmak için birşeyler söylüyor falan ama gündüzleri (3gündür böyle davranıyor ve diğer

tartışmalarımızda da bu böyle olur ) gündüzleri işiyle meşgul haftasonları arkadaşlarıyla hiç bir çaba göstermiyor aramıyor msj atmıyor fakat dediğim gibi
gece kendi başına kaldığında işi gücü olmadığında beni arıyor veya msj atıyor. Bunada bozuluyorum yani gün içinde sanki
hiç aklına gelmiyorum gibi oluyor ama akşam kendiyle başbaşa kalınca aklına geliyorum Bazen bana olan sevgisinden şüphe ediyorum.
Bu arada 4 yıldır birlikteyiz....

0 sevgilinden bir cacık ,feministiz var mı diyeceği! Sevgilin geçicidir kk kalıcı!o hanzoya öyle söyle

tepkisi çok hoş yalnız.. feminist mi olcaksın erkekler nedense bi kaç kadın bile bi araya toplansa olacaklardan başlarına geleceklerden korkuyolar... güç birliği haindeki bi kaç kadından ne gibi fenalıklar çıkacaını biliyolar görüyolar belki de tecrübe ediyolar

arkadaşım sadece bu yazdıklarınla sana yorum yapmak zor.. ilişkin ne kadardır sürüyo, evlilik var mı yakın planlarınızda?? ya da senin yanlış tavırlaeın vs. oldu mu acaba??? belki bişeyler olmştur o da tepki olarak böyle davranıyodur. ama en mantıklısı karşına alıp ne hissediyosan açık açık anlatmak derdini anlamak anlatmak olacaktır sankim..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…