İmdat. Bana Yardım Edin Kızlar..!!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kizlar Cok Önemli Bir Sorum olucakti..

Ben Dün Gece Esimle iliskiye girdim Kondom ile..

Bebegim 2 aylik ve ben Spreal takdircaktim velakin henüz vaktim olmadi 40im ciktiktan sonra..

Ve DÜn gece iliskiye girdikten sonra farkettikki Kondom cikmis ve sprem üzerimdeydi..

Bunlari yazarken güclük cektim utaniyorum ama mecburum cünkü cok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan

sütüm kesilir kizimi emziremem diye..

Sizce ne yapmaliyim simdiden bir önemlem alma iptal gibi durum olabilir mi?

Yoksa 1 hafta beklememmi gerek hamile olup olmadigimi anlamam icin..

Nolur yardim edin kizlar.. :S

doğumdan sonra adet oldunmu cnıım...bide doktoruna danış eğer bebeğe zarar vermicekse ertesi gün hapı diye bişey var onu kullan

Son düzenleme:
doğumdan sonra adet oldunmu cnıım...bide doktoruna danış eğer bebeğe zarar vermicekse ertesi gün hapı diye bişey var onu kullan

hayir henüz adet olmadim cnm doktorumada kizim yüzünden gidemedim cok huysuz hep agliyor ve sürekli emmek istiyor :S(

hayir henüz adet olmadim cnm doktorumada kizim yüzünden gidemedim cok huysuz hep agliyor ve sürekli emmek istiyor :S(

cnm bildiğim kadaryla emzrme dönmde ertesi gün hapı falan kullanılmıyor bnm oğlumda 3 aylık ilk 1 ayda sürekli emmk istiyordu emzrmekten bnde bişey yapamıyordum yalancı memeye alştrmaya çalş inan çok iyi oluyor ona alşınca sürekli emzrmek zorunda kalmıyorsun

cnm korkma bnce değlsindir anneyyi 4,5 ay sütü korurmuş gebe kalmazsın yani ama kontrollü olmakta fayda var tabi

cnm korkma bnce değlsindir anneyyi 4,5 ay sütü korurmuş gebe kalmazsın yani ama kontrollü olmakta fayda var tabi

Sagol cnm böle mesajlar aldikca icim rahatliyor insALLAH rabbim simdi deilde ilerde bir evlat daha nasip ederde bebegimi güzelce tam emziririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…