imdat hiçbişey düşünemiyorum

bh8076

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
260
1
46
İstanbul
bugün drum 4.5 yada 5 haftalık hamilesin dedi eve nasıl geldiğim hatırlamıyorum tüp bebekle 2013 martta oğlumu kucağıma aldım ama erken benim için hiçç kimsem yok annem ablam önceki doğumumada gelmedi bunada gelmez kv.de artık ayağa kalkamıyor iki dizindende ameliyatlı oğlum aşırı hareketli sürekli ağlıyo daha yeni diğer doğumun masraflarını filan atlatmıştık Allahım napıcam bilmiyorum dr çarş gününe kadar karar ver şimdilik sadece kese görünüyor ama kalp atışı yok alıcaksam çarş.dan önce alıyım dedi nasıl altından kalkcam oğlum şuan hasta boğaz enf. çok huzursuz ben uykudan ve yorgunluktan ölüyorum

ilkki için okadar uğraşıp kendiliğinden gelen bebeğinemi kıyıcaksın
evet çok zor bir yaşında bir bebek diğeri doğduğunda birbuçuk yaşında olucak
herşey ikikatına çıkıcak masraflar yorgunluk
ama yinede iyi düşün kararını öyle ver rabbim şimdi nasip ettiyse vardır bir bildiği
Allah hakkında hayırlısını versin

Bence aldırma ayni buna benzer bi olay geçti başımdan ben aldırdım acayip vicdan yapiyosun zor olur iki yılın ugraşmali gecer ama değer emin ol şimdi uğraşıyorum olmuyor bunuda ekliyorum

Çocuk istmiyorsanız tedbirini sıkı almanız gerekirdi ama artık olan olmuş.

Kesinlikle aldırmanı istemem, o senin evladın şu an sana agular yapan, oyunlar oynayan oğlundan hiçbir farkı yok.

Üstelik hemen hamilelik takvimi yapmışsın, demek ki sen de çok istemiyorsun çocuğundan vazgeçmeyi.

cvaplar için tşk. hamilelik banner ını duygu oluştursun diye ekledim vicdanım kabul etmiyor mantığımda kaldıramazsın diyor olumlu sebeblere konsantre olmaya çalışıyorum ne bilim birlikte büyürler arkadaş olurlar oğlumun pek çok eşyası var onları kullanır ilerde istesemde belki olmaz gibi

Son düzenleme:
İlki icin ugrasmissiniz.Bence bu sizin imihaniniz.obunuzde daha 8ay gibi bir sure var.Simdiden gelecek icin kaygilanmayin.iki evladinizi da buyutursunuz.zaten cocuk isteyen bir ciftmissiniz .tup bebek tedavisi oldugunuz icin bu sonuca variyorum.
Bence oda evladiniz vazgecmeyin.

Arkadasim sakin vazgeçme ondan ilkini tüp bebekle yapmissin simdi bunu mu aldiracaksin Allah sana bunu nasip ettiyse vardır bir hayir bende daha önce tüp bebek yaptim olmadi sonra hamile kaldim kalp atislari olmadigi için kürtaj oldum simdi hamileyim ama sürekli korkuyla yasiyorum bence aldirma

Rabbim sana o kadar güzel bir hediye nasıp etmıs kı..
Ustelık tüp bebekle anne olmus bırısın
bence olumsuzlukları at ve sadece ama sadece sukret
senın yerınde olmak ıcın can atan mılyonlarca ınsan var bunu sende ıyı bılıyorsun
rabbım rızkını verır sen uzulme

Biz Tövbe haşa Allah diiliz ki yaşasın ölsün diye karar veremeyiz o ol demiş olmuş herkese susmak düşer snada doğurmak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X