Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileler hep birlikte tanışsın o zaman diye önerin. Kızın kendi kendine gitmesi çok hoş gözükmüyor bence. Hele ki erkek tarafı laf edici tiplerse arkandan da bol bol dedikodu yaparlar.bende tanışmak istemiyorum ama sevgilimi kırılır diyede mecbur hissediyorum kendimi. annem seni görmek istiyor dediğimde gelmicek misin yanei deidi geçen gün. haklı bi yerde kadın davet ediyor ben gitmesem olmaz ama bi yandanda istemeye geldiklerinde görsünler beni istiyorum. bilemiyorum kafamda deli sorular
valla neysen o sekılde gıt ben ısradan bır kot tısort gıyıp gıttıydım ılk evlerıne hıcte ozenmedım a sacım makyajım demedım, o gun bugundur neysem oyum karsılarında hıc kasmıyorum kendımı....Herkese merhabalar yine ne yapacağımı bilmediğim bir konud burdayım .
Bi süredir görüştügüm biri var ve beni evlerine davet etti , annesiyle yaşıyor tanışmamı istedi ama .
Ilk defa böyle bişey yaşıycam ne yapıcam, nasıl giyinicem, nasıl makyaj yapıcam, ne alıp gidicem , elim boş gidilmez çiçek alsam kız istiyo gibi mi olurum ?
Bir de anneanne filan da ordaymis acaba gitmesem mi de diyorum . Bu kadar süper ego bana fazla geliyor aslında . Ben öyle sıkıştırılmaya çok gelemem
Oooof cidden ne yapıcam hiç bilmiyorum. Aslında ya çok yapışkan tiplerse resmi olup hiç gitmesem mi ?
bi tane eltim var martta evleniyolar. onda öyle olmuş kızı almış götürmüş kayınbiraderim. bendende öyle bişey bekliyo sanırımAileler hep birlikte tanışsın o zaman diye önerin. Kızın kendi kendine gitmesi çok hoş gözükmüyor bence. Hele ki erkek tarafı laf edici tiplerse arkandan da bol bol dedikodu yaparlar.
Her insan farklıdır sonuçta bunu hissettirin. Kendi sınırlarınızı çizmeniz lazım. Yoksa bak eltinde şu oldu sende de olacak diye üstüne gelirler.bi tane eltim var martta evleniyolar. onda öyle olmuş kızı almış götürmüş kayınbiraderim. bendende öyle bişey bekliyo sanırım
Her insan farklıdır sonuçta bunu hissettirin. Kendi sınırlarınızı çizmeniz lazım. Yoksa bak eltinde şu oldu sende de olacak diye üstüne gelirler.
Herkese merhabalar yine ne yapacağımı bilmediğim bir konud burdayım .
Bi süredir görüştügüm biri var ve beni evlerine davet etti , annesiyle yaşıyor tanışmamı istedi ama .
Ilk defa böyle bişey yaşıycam ne yapıcam, nasıl giyinicem, nasıl makyaj yapıcam, ne alıp gidicem , elim boş gidilmez çiçek alsam kız istiyo gibi mi olurum ?
Bir de anneanne filan da ordaymis acaba gitmesem mi de diyorum . Bu kadar süper ego bana fazla geliyor aslında . Ben öyle sıkıştırılmaya çok gelemem
Oooof cidden ne yapıcam hiç bilmiyorum. Aslında ya çok yapışkan tiplerse resmi olup hiç gitmesem mi ?
Bak bu doğru:)Hic tanisma bosver.Tanistiginda zaten tanidigina pisman olcaksin.Ne kadar gec o kadar iyi...
Iki kadin var karsinizda ne kasiyorsunuz neyseniz o... rahat olmak lazim ama en dogrusu gitmeyin bence evlerine disarida biryerde gorusebilirsinizHem anne hem anane resmen ateş hattına giricek gibi hissediyorum kendimi ben ya