Imdat kocam ince hastaliga yakalandi!

Aaaa bosan tabii ki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
229
248
53
36
Ayyy valla daraldim her gün miting izlemekten. Şu secimler bitsin de kurtulayım su beladan. Esim her gun sabahtan adayin programina bakip tum plan programi da ona gore ayarliyo. Illa izliyoruz. Sanki dunyanin en guzel filmini izlermiscesine tepkiler veriyo guluyo, kahkahalar atiyo,alkis tutuyo,sanki gol atmislar gibi bana 'çak çak' diyo vs. Miting bitince de sanki mac ozetiymis gibi haberlerden ve sosyal medyadan takip etmeye devam ediyo. Surekli secım sarkilarini dinliyoruz falan. Kisacasi illallah geldi bana. Yeter diyince de ne yapayim survivor mi izleyelim diyo:)

E körle yatan şaşı kalkar benimde dilimden sarkilar dusmuyo. Allah sonumuzu hayir getirsin.

Sizlerde de boyle degisik durumlar var mi?

En azından aynı adamı seviyorsunuz.
Benim annem de sizinkinin bir üst basamağı, kaç seçimdir sandık gönüllüsü. Ve hayranı olduğu siyasetçiden tiksiniyorum.
Bence benimki daha kötü

*Telefon müziği bile seçim şarkısı bizimkinin

Ahahahahh ilahi.. ben de konuyu üzülerek açtım gerçek sanıp :) evet eşiniz biraz abartmış ama survivordan iyidir gündemle ilgilenmesi :)

Ay ne hassas adam diye açtım konuyu :D verem olmuş zaar...
Son bir hafta, ikinci tura kalmazsa seçim, az sabır :)
Eşiniz abartmış ama haklı. Bazılarının survivor harici bir şeyler izlemesi lazım :)

Hahahahaha:) bende bir tek bizim evde bu durum var sanıyordum babamda aynı durumda memleketi kurtarmak bir kişiye kalmıyor ne yazıkki:)

Amaaan o da bir şey mi seçim günü kıyafetlerimizi bile belirledik. Totem bizden sorulur.
Yetmezmiş gibi haberleri, sosyal medyayı takip edip yatakta! sabaha kadar durum değerlendirmesi yapıyoruz.
Yetmiyor gün içinde konuyla ilgili duyumlarımızı paylaşıp akşamki durum değerlendirmesi için etüt yapıyoruz.
Daha bir yaşına girmemiş kızım adayın seçim şarkısı çalınca dans ediyor o kadar fazla dinlemişiz.

Back
X