İmdat libidom gökdelenden atlamak istiyor!

biayrilik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
23
5
1
42
Merhaba, cinsel olarak sorunlu iki yıllık bir evliliğim var. Birçok hanım gibi ben de eşimin bana elini sürmemesinden şikayetçiyim. Aramızda hiçbir karı koca ilişkisi yok ve ben cinsel olarak aç, duygusal olarak kendine güvensiz, mutsuz, fiziksel olarak da yetersiz hissediyorum. İnsanlardan gördüğüm ilgi bunun tersini söylese de "kesin beni çıplak görseler kaçacak delik ararlar" gibi bir düşünceyle yere seriliyorum. Hiçbir kadınsı motivasyonum yok. Haftanın beş günü düzenli spor yapıyorum, hareketli biriyim, kitap okuma ve düşünme gibi fiziksel ve zihinsel faaliyetleri olan biriyim. Ne yazık ki hiçbiri cinselliğin yerini doldurmuyor herşey kendi yerinde faydalı, güzel. Şimdi net ve tek bir sorum var: Bana libidomu intihar ettirecek, cinselliği ve cinsiyetimi unutturabilecek bir ilaç önerebilir misiniz? Düzenli kullandığım bir ilaç ya da bildiğim herhangi bir hastalığım yok. Bitkisel ilaç da olur. Nane,marul, maydanoz bana mısın demiyor. Seksi tamamen hayatımdan çıkarıp yoluma devam edebileceğim bir ilaç ismi lütfen!

İlaca bağımlı olacağınıza kocanızla durumunuza karar verin..

Trol değilim üyeliği bu konuyu danışmak için aldım. İyi değilim.

neden evliyken bekar gibi yasamak zorundasınız cocuklarmı var . birde cinsellik insan fıtratında var olan birsey kendnize zulmetmeyin esiniz tedavi görsün

İyi de kocamı mı aldatayım? Yok mu antidepresan ismi vs. verecek olan?
Antidepresan şeker mi isim verelim,rastgele ilaç içilir mi?Ben yıllardır iciyorum dr.kontrolunde bir kaç ay icmeyeyim hastalığım nuksediyor.beynin kimyasıyla uğraşmayın.ilaç ta cözüm değil hem başlarda evet libidoyu düşürüyor ama sonra rayına oturuyor.

Back
X