... imdatt .. .. hayat beni sinıyor mu ??

Beni de dun annem resmen sinir etti.

Dun telefonda konusuyorduk, gayet ciddi : Sen de artik evde kaldin zaten, burda bir doktor var seni ona verelim dedi. (annem hemsire, bu doktor da zannimca is arkadasi) Ben de ne munasebet dedim...zaten ben birakin ayni sehri, Turkiye'de bile yasamiyorum, evde kaldim diye kilometrelerce uzakta tanimadigim biriyle evlen dedi bana !!!! :52:

Zaten burda tek basimayim ve yalnizliktan bunalmis durumdayim, sag olsun annem de ne durumda oldugumu unutturmuyor..biliyorum kotu niyetli degil ama yine de uzuldum. :43: :43:

Ben de 87liyim bu arada.

aynı yaştaymışız seninle..
şimdiki aklım olsa valla evlenmezdim...
bırak bakma sen milletin lafına..
daha çok gençsin..
inşallah hayırlı bi kısmet çıkar karşına bu kadar takılma...

Aman millet kafayı insanları başgöz etmekle bozmuş. Sırf milletin ağzı kapansın diye evlenirsin, eşinle sorunların olur bak o zaman o car car konuşanların hepsi nasıl arazi oluyor. Ben de 86'lıyım, kader kısmet deyip geçiştiriyorum soranlara ama bana sorarsan 35'e kadar niyetim yok. :9: Tabi yine de dediğim gibi kader işi biraz da böyle şeyler. Hiç kimsenin lafı için o tatlı canını üzmeye değmez. :16:

Aman millet kafayı insanları başgöz etmekle bozmuş. Sırf milletin ağzı kapansın diye evlenirsin, eşinle sorunların olur bak o zaman o car car konuşanların hepsi nasıl arazi oluyor. Ben de 86'lıyım, kader kısmet deyip geçiştiriyorum soranlara ama bana sorarsan 35'e kadar niyetim yok. :9: Tabi yine de dediğim gibi kader işi biraz da böyle şeyler. Hiç kimsenin lafı için o tatlı canını üzmeye değmez. :16:

Kralsin :36: :36: :36:

Ne kadar ilginç... Bizim çevremizde kız-erkek farketmez 28-30 yaşlarından önce evlenenlere iyi düşündün mü biraz daha bekleseydiniz derler. Evlilik aceleye gelmez, kaç yaşında evli barklı insanlar bunu idrak edemiyorlar mı? Bu devirde evlilik kolay mı?

Beni de dun annem resmen sinir etti.

Dun telefonda konusuyorduk, gayet ciddi : Sen de artik evde kaldin zaten, burda bir doktor var seni ona verelim dedi. (annem hemsire, bu doktor da zannimca is arkadasi) Ben de ne munasebet dedim...zaten ben birakin ayni sehri, Turkiye'de bile yasamiyorum, evde kaldim diye kilometrelerce uzakta tanimadigim biriyle evlen dedi bana !!!! :52:

Zaten burda tek basimayim ve yalnizliktan bunalmis durumdayim, sag olsun annem de ne durumda oldugumu unutturmuyor..biliyorum kotu niyetli degil ama yine de uzuldum. :43: :43:

Ben de 87liyim bu arada.

aynı yaştaymışız . Akrabaların annelerin canı sıkılmış monotonlaşmış hayatları işte düğün dernek olsun eğlenelim .. bize gezecek kapı açılsın..bizi kafamızdan çıkarsınlar tabii..
tanımadığım adamlarla hemen evlenme modeli ıyy .. o karşıma çıkardıkları da bir aceleci tanıştığımız gün evlenelim derdinde ya kendini geyşa gibi hissediyorum ..

sabah zaten bunalım içinde bir konu açmıştım.. . akraba gezmesine gittim akşam.. gitmez olaydım.... bu ara akrabada evlenen evlenene , doğura doğurana Allah herkese mutluluk versin.

yok o evleniyo bu evleniyo muhabeti açıldı.. bir teyzem BİR TEK SEN KALDIN ? demez ki zaten sakinleştiricilerle duruyorum.. birde bu lafı yemez miyim afiyet olsun bana .. artık akraba gezmeleri yasak bana..

Napayım gönlüme göre biri çıkmadı.. evlenmek için mi evleniyim.. evlenenler evlenmek için çoğu zaten .. umursamıyorlar bile kocalarını.. gaza gelip kendimi birine atmak zorunda kalmaktan korkuyorum ??

canım hangimiz sınanmıyoruzkı hepimizinki başka:(sonuçta dünyaya bir sebep için geldik gülüp oynamak eğlenmek için değil....bende bebek konusunda laf yemekten usandım asosyal oldum çıktım evdeyim sürekli insanların boş konuşmalarına kulak asmaktansa oturuyorum evimde:22:evlenmek için sakın ama sakın evlenme tabiki canım kim ne derse desin rabbim çok büyük bizlere düşen tek görev sabır ve dua....rabbim gönlüne hatta hepimizin gönlüne göre versin canım kimseyi takma...takınca ne oluyor sinir ilacı kullanıyoruz olan bize oluyor milletin ağzı torba değilki büzelim hepsini Allaha havale ediyorum....elbet birgün kısmetindeki kişi çıkacak karşına canım sakın acele etme:16:

Son düzenleme:
boşver kimseyi kafana takma canım böyle konuşanlara gül geç kısmet de sustur
evlilik kader kısmet işi aceleye de gelmez hayatın söz konusu
karşına gerçekten kafana gönlüne göre biri çıkmadan evlenme kimseyi de umursama:31:

sabah zaten bunalım içinde bir konu açmıştım.. . akraba gezmesine gittim akşam.. gitmez olaydım.... bu ara akrabada evlenen evlenene , doğura doğurana Allah herkese mutluluk versin.

yok o evleniyo bu evleniyo muhabeti açıldı.. bir teyzem BİR TEK SEN KALDIN ? demez ki zaten sakinleştiricilerle duruyorum.. birde bu lafı yemez miyim afiyet olsun bana .. artık akraba gezmeleri yasak bana..

Napayım gönlüme göre biri çıkmadı.. evlenmek için mi evleniyim.. evlenenler evlenmek için çoğu zaten .. umursamıyorlar bile kocalarını.. gaza gelip kendimi birine atmak zorunda kalmaktan korkuyorum ??

sonra ağlaması daha kötü be arkadaşım..evlenmek için evlenen arkadaşlarımın boşanma davalarına şahit olarak katıldım.. insanın derdi zaten kendine yetiyor birde 2. bir kişinin derdini çekeceğine hiç olmasın daha iyi.. annem ben ortaokula giderken gelir sarılırdı ahh nasıl vercem kızımı bilmem diye.. yaş 30 olunca hadi evlen artık demeye başladı :))) birsürü flörtüm oldu.. nişanlandım ayrıldım v.s. sayfalar dolusu anlatırım başımdan geçenleri.. ben bu adamla yaşlanmak istiyorum dediğin birini bulana kadar sakın derim arkadaşım sakınn!! herkesin bir ruh eşi var.. o geliyor birgün işte.. acele etmemek lazım.. şimdi düşünüyorumda eskileri şöyle bir Allahım iyiki evlenmemişim kesin boşanırdık diyorum.. çünkü geldi ruh eşim.. hemde çocukluk arkadaşım işte kısmet olacak ya dağ olsa yıkılır.. 14 yıl görüşmedik.. pat! giriverdi hayatıma.. sen kendini başkalarının laflarıyla üzme arkadaşım.. gazada gelme.. sonra üzüldüğünde o laflar göz yaşını silemiyor malesef...

abbowwwwww bende 35 yaşında falan sanıyorumm.. daha 26 yaşında .. deli mi kız senin teyzen:))) daha minnoş minnoşsunuz:))) körpecik taptaze hayat dolu yıllar.. hayatınızın en güzel yılları.. git gez ne evlenmesi.. aaaaayyy tam sopalıksınız vallahi :))) muck!

abbowwwwww bende 35 yaşında falan sanıyorumm.. daha 26 yaşında .. deli mi kız senin teyzen:))) daha minnoş minnoşsunuz:))) körpecik taptaze hayat dolu yıllar.. hayatınızın en güzel yılları.. git gez ne evlenmesi.. aaaaayyy tam sopalıksınız vallahi :))) muck!

Ayy çok şekersiniz yaa ... :) çevrem niye böyle ya evlenme meraklısı .. daha neler neler diyorlar sormayın .. nişanlı biz kız benim düğünümde bekar kızların arkasına satılık eşek yazcam demişti neyse işte böyle bir ortamda sağır olmak gerekiriyor.. hadi şimdik ben kursuma gidiyorum .. öptüm bende sizi

:))) işyerinde bir kızcağız var.. daha 21 yaşında .. efendim koca bulamamıştaa acaba görücü usulüde bi baksamıymış.. vileda sopasıyla kovaladım.. kamuya açık yerlerde bunu söyleme dayak yersin valla dedim :)) bir daha gelmiyor o güzel yıllar.. 81 liyim merdiven çıkamıyorum ayol :))) 21 olcam yeminle yalınayak sokaklarda koşarım:))) minik kelebeğim sen gel bir şöylee 30 larada ha o zaman bulamadım diye ağlarsan söz sana koca ben bulcam :)))

seninkiler kesin erken evlenmişlerdir.. bir daha sana çılgın teyzen :) öyle derse deki.. teyzeciğim senin gibi erkenden evlenip çökmek istemiyorum.. baksana teyzem yazık olmadımı yıllarına çok çöktün sen de.. ne çektin beeee de ahahah yalan dünyadaki vasfiye teyze gibi ahahah! ağlar bile valla :))

"kızım aman hemşire ol doktor koca bulursun " diyen birilerini tanıyorum.. kız daha liseye gidiyor.. var güzelim her telden insan var.. kimi kızını vermek istemez turşusunu kurar.. kimi öteki türlü.. sen hayatına bak.. vız gelsin tırıs gitsin...

Bende 20-25 yaş arası (hatta daha küçük) evlendirme programına gelen kızları bi türlü anlamıyorum sanki evde kalmış gibi o yaşlarda evlenmeye geliyorlar.

ben de yaşını büyük sandım
daha küçüksün
ben 32 yaşındayım evlenmedim
ve hayatımdan da çok memnunum
sevmeden evlenmeye de hiç niyetim yok
sevmediğim adamın bana dokunmasına tahammülüm yok
ileride ister istemez sıkıntı çektiğimiz zaman olsun kocamı seviyorum der katlanırım
ama evlenmek içime sinmeden yapabileceğim bişey değil
ve sırf elalem ne der diye evlenmek kendine yazık etmek bence

Hakikaten elalemin ağzı torba değilki büzesin... bu durumda tam öyle. ben 22 yaşındayım banada yaşın geçti diyolar:31: ben bu söze gülüyorum annemde gülüyor. Allah ne zaman karşına çıkarırsa o zaman evlenirsin. sanki sıraya girmiş bekliyo pırlanta gibi çocuklar:31: siz böyle şeylere kafanızı takmayın gerçekten boş muhabbetler dönüyor bazen... yaşınızda küçük bana göre:31:

:))) işyerinde bir kızcağız var.. daha 21 yaşında .. efendim koca bulamamıştaa acaba görücü usulüde bi baksamıymış.. vileda sopasıyla kovaladım.. kamuya açık yerlerde bunu söyleme dayak yersin valla dedim :)) bir daha gelmiyor o güzel yıllar.. 81 liyim merdiven çıkamıyorum ayol :))) 21 olcam yeminle yalınayak sokaklarda koşarım:))) minik kelebeğim sen gel bir şöylee 30 larada ha o zaman bulamadım diye ağlarsan söz sana koca ben bulcam :)))

yok canım ben evlenmek istemiyorum zaten aklımda iş var öncelikle... böyle toplum baskısı insanın psikolojisini bozuyor :(

Back
X