İmdattt bebegimin cinsiyeti bi erkek bi kiz hangisi dogru?

maviboncuk06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
113
9
16
35
Kocaeli
16+4 haftaligiz iki hafta once daha kaliteli ozel bi hastanede ultrasona girdim erkege benziyo dedi dr...
Bugun devlet hastanesine gittim ultrason iyi degil ama kiz dedi yinede ultrasonum iyi dgl biraz daha bekleyin kesin degil dedi...
Butun belirtilerim erkek... Cok saskinim ben ya mavis mavis aldim nevresimini falan
Saglikli olsun tabikide en basta o onemli ama aklim karisti hangisi dogru?

sürekli değişiyosa kız olma ihtimali yüksek erkek oldu mu 12-13. haftalarda belli oluyor diye biliyorum..belirti derken ne gibi??aşerme konusunu diyoan o çok karışık aşırı tatlı yiyip kız doğuran tanıdıklarımda var...olsun annesi mavi olsa nolcak sağlıklı olsunda ..net öğrenene kadar bişey alma..eğer kızsada değiştirebildiklerini değiştirirsin..

ıyıde cok erken davranmışsın bıseyler almak ıcın..
benımkıde ılk doktorumda erkek cıktı..

sonrakıler de kız..

ılkı ozel hastaneydı;dıgerı devlet hastanesınde oylesıne bı kontroldü..
dıgerlerı hep özeldı..

yanı bunun devletı ozelı yok..hem doktorun tecrubesı,hem bebegın göstermesı,hem haftası önemlı..

sonuçta kızım oldu..amma uzattım

Sadece aserme degilki , hem iki hafta onceki dr.um pipiye benzeyen bsy gordu erkege benziyo dedi
simdi bacak arasi bos gibi dedi bu dr. :) ya sasirdim ya butun takvimler erkek dedi lavabo ac testi kahveye donuk cikti
karbonat testi kopurdu falan :) bebis erken hareketlendi daha neler neler ha hcg 38.9 cikti mesela :) birde oglum deyince elime tekme atiyo
baska dr.ami gitsem ?

o test dediklerin batıl şeyler sanırım ben tam bilmiyorum..belkide oğlum dediğin için kızıp tekme atıyodur kızışın farklı bir doktora daha git bence 1-2 haftaya...

ilk gördükleri kordonda olabilir..en azından 1 hafta daha bekle sonra çikolata yiyip git bakalım gösterir belki

21 martta ayrintili ultrason icin gun verdi dr.umuz beklesemmi?

bekle canım sabret..aldığın şeyleride belli bir yerden aldıysan telefon aç sor cinsiyeti değişirse değiştirebilir miyim diye..bebek mağazaları alışkındır zaten böyle şeylere canını sıkma mavi giydirirsin nolucak sanki hemencik büyüyolar zaten ne kadar süre giyecekki..
eğer kız çıkarsa misafirler için bi pembe nevresim alırsın..misafir geliceği zaman onu serersin kimse yokken mavide yatar boşver tek derdin bu olsun Allah sana sağlıkla kucağına almayı, bizede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Amin Allah isteyen herkese yasatsin anne olmayi..
Yok aldiklarim problem dgl renk takintim yok benim olmadi saklarim birde oglan dogururum belki sonra :)
Ay insallah normal dogurabilirsem... Ama beklemiycem baska bi dr.a randevu aliyorum simdi hic boyle bsy basima gelmemisti yani duymamistim tuhafima gitti :)

hehehe çikolata yiyip gitte hareket etsin annesi buraya yaz sonra olur mu sonucu..

canım benim başımada cinsiyet değişikliği geldi.bizim ilk bebeğimiz.10 haftalıkken acil olarak gittiğim dr bana %80 erkek dedi 11 haftalıkken gittiğim kendi dr umda %90 kız dedi 2 li testimizde ense kalınlığınıda ölçmüştü alışverişe başlayın bile demişti ve bende başldım tabi .16 haftalıkken başka bir dr a gittim ve o bana erkek dedi ben kesinlikle inanmadığımı söyledim çünkü kıza çok alışmıştım ismini bile koymuştuk ismi ile hitap ediyorduk artık.ama dr ısrarla erkek dedi hatta başka bir dr arkadaşını çağırdı oda erkek dedi ama biz yine inanmadan çıktık dr dan.ve 2 gün boyunca tam 5 ayrı dr gezdik beşide bebeğin erkek olduğunu söyledi.en son geçtiğimiz ctesi yine dr a gittim erkek diyen ve kesin bu bebek erkek alışverişe başlayın dedi herkese diyebilirsin dedi.bu haftada kendi dr umda randevum var oda erkek derse artık pembe olan herşeyi değişmeye başlayacağız.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin tabi ki.bu arada aşerme olayı gerçekten bende de ters etki yaptı.ben tüp bebek yaptırdım ve tedavimin ilk gününden beri deli gibi turşu yiyorum zaten çok severdim iyice arttı ama bebek erkek çıktı tabi doğruysa=)

11 haftalık çok erken zaten banada doktorum 12. haftada kız gibi demişti ama kesin değil duymamış olun dedi dün 15+6da erkek dedi kesin pipisini falan gösterdi hatta 16. haftada söylenenler doğrudur bence

canım benimde 12+1 de 4 boyutluda kıza benziyo ama net değil daha organlar tam gelişmedi demişti dün 15+da erkek dedi 2 boyutludasa 4 boyutludada gösterdi cinsiyeti ama senn 14 haftalıkken falan galiba erkeğe benziyo demişler tekrar bi git doktora

Bugunki dr.da kiza benziyo dedi ama kesin degil dedi...
Cok acaip hissediyorum ben ya Allah gunah yazmasinda yanlista anlamayin benim etrafim yegenlerim falan hep erkek
e oglumda var yani kiz bebekden korkuyorum nasil bi duygu acaba nasil bakicam iyi bakabilcemmi offf aklim cok karisik cok tuhafim
gelirken kiz cicilerine baktim pembis pembis bakmakta ise yaramadi alisirmiyim zamanla bilmiyorum... Babamiz cok sevindi cok sukur onceki evliliginden iki kizi olmasina ragmen hic oglu olmamasina ragmen inanilmaz sevindi acaip oldum o kahkaha atinca... Ay ne acaip duygular bunlar ya

kız çocuklar candır yaa.sen kız çocuğunu görünce erkek bebeklere bakmazsın bile.nasıl cilveli tatlı olurlar.ne güzel arkadaş olur sana.kız çocukları kolay büyütülüyor hem.akıllı oluyorlar.keşke benimki kız olsa

Aynen benim erkek ama hala daha eve girer girmez mutfağa gidip turşu kavanozunun kapağını açıp ağzıma atıyorum, hiç tatlı da çekmedi canım, karpuz hariç.

ben hala karpuz aseriyorum ama buralarda yok malesef
birde uclu test sonucuma baktim yuksek gibi arastrdim ama bsy anlamadim pek pazartesini bekliycez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…