T tunaumut Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 3 0 36 Ankara 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #1 kızlar aranıza yeni katıldım ve sizden bir konuda yardım istiyorum çamaşır makinem küf kokuyor nasıl geçirebilirim bilen varsa bana bir çare önersin
kızlar aranıza yeni katıldım ve sizden bir konuda yardım istiyorum çamaşır makinem küf kokuyor nasıl geçirebilirim bilen varsa bana bir çare önersin
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #2 niye sürekli bu konuyu açıyorsun,diğer tarafta bulmuşsun cevabını
bonibon Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2007 428 0 96 - Yurtdışı 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #3 kokuyu nasil gecirebilirsiniz bilmiyorum ama kokmamasi icin her kullanimdan sonra kapagini acik birakip kuruyana kadar bekleyin.. icerde kalan nemli havanin küf kokusu yapmasi gayet normal..
kokuyu nasil gecirebilirsiniz bilmiyorum ama kokmamasi icin her kullanimdan sonra kapagini acik birakip kuruyana kadar bekleyin.. icerde kalan nemli havanin küf kokusu yapmasi gayet normal..