- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/325630-imei-numarasi-klonlanmis-telefon.html
bu adam kabul etmemis ama sonuc ayn tek hat.
bence devletn sacma sapan politikalarndan biri
sonunda cvp veren olmuş teşekkür ederim kızlar.Aynısı epey önce başıma gelmişti...
Aradık taradık sorduk soruşturduk,sonra kuzu kuzu tek hatla kullandık...
Siz tekrar araştırın belki değişen bir şeyler olmuştur...
Aynısı geçen sene başıma geldi ... Çok sinirlenmistim adamlarla resmen kavga ettim bilindik çok meşhur bir mağzadan telefon almıştım 2009 yilinda telefon almistim.. bu olay basima geldi...gittim fatura getirin bizden aldiginiza dahil dedi ben de dedim 4 sene oldu fatura yok.bizi magdur ettiniz dedim ben bir sey yapamam sizin boyle sinirlenmeniz beni ilgilendirmez ben de dedim bir milyarlik telefon olsa nolcakti kul hakki yiyonuz dedim ... Sonra devletin bir kurumunu aradim kadindan allah razi olsun beni yonlendirdi gidin hemen ilgili yerden fatura cikartin dedi.ben de aldim yerden muhasebeciden eski tarihli fatura cikartirdim sonra t...a de nilen yere gittim isim vermiyorum cok bilindik bir yer aslinda...sonra yaptilar merkez ilgilendi adamlar iki calisan kisi resmen benimle ilgilenmedi ugrasmak istemedi sonra yaptilar ama cok sinirlenmistim illa kavga ettirtiyorsunuz bir isi yaptirtmak icin dedim aynisi basima geldi.
telefonunuzun markasını bilemiyorum ama bu gibi durumlar iphone da yaşanmıyor diye konuşulmuştu.
en çokta samsungta yaşanıyormuş.
TEKNOSA'dan bahsediyorsunuz, marka vermek yasak değil diye biliyorum ve aslında bu tarz durumlarda markanın verilmesi gerekli bence ki insanlar ona göre satın alsın ya da almasın. O firmanın itibarı zedelenmesin falan diye mağdur olan tüketici olmamalı.Aynısı geçen sene başıma geldi ... Çok sinirlenmistim adamlarla resmen kavga ettim bilindik çok meşhur bir mağzadan telefon almıştım 2009 yilinda telefon almistim.. bu olay basima geldi...gittim fatura getirin bizden aldiginiza dahil dedi ben de dedim 4 sene oldu fatura yok.bizi magdur ettiniz dedim ben bir sey yapamam sizin boyle sinirlenmeniz beni ilgilendirmez ben de dedim bir milyarlik telefon olsa nolcakti kul hakki yiyonuz dedim ... Sonra devletin bir kurumunu aradim kadindan allah razi olsun beni yonlendirdi gidin hemen ilgili yerden fatura cikartin dedi.ben de aldim yerden muhasebeciden eski tarihli fatura cikartirdim sonra t...a de nilen yere gittim isim vermiyorum cok bilindik bir yer aslinda...sonra yaptilar merkez ilgilendi adamlar iki calisan kisi resmen benimle ilgilenmedi ugrasmak istemedi sonra yaptilar ama cok sinirlenmistim illa kavga ettirtiyorsunuz bir isi yaptirtmak icin dedim aynisi basima geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?