İmkansız Aşk

Burcuxoxzge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
11.953
2
208
39
Zonguldak
bence geçmişi geçmişte burak ve yeni ufuklara yelken aç....

zaten olacağına innasaydın zamanında bırakmazdın...

Şimdi bir sevgi arayışı içinde olduğundan geçmişe sarılıyorsun canım...

Öncelikle güzel bi haftasonu herkesegamyoncuiremsu
Ayrıldığım erkek arkadaşımı unutamıyorum.Daha önce hiç ayrıldıktan sonra arkama bakmamıştım.Duygularım ve mantığım arasında kaldım yada bağımlılık nedeniylemi bir boşluğa düştüm bilmiyorum.Şu anda sanki onsuz yapamayacağım hayatıma başka biri olamayacak gibi karamsar duygular içindeyim.Öbür yandan ona karşı nerdeyse hiç güvenim kalmadı,beni çok yıprattı.Yaşımda 30 oldu artık ciddi bi ilişkiyle çoluk çocuğa karışmak istiyorum:emir_bebek: Maalesef bu get gitler,karamsarlıklar ve karar verip gerisini getirememeler yüzünden hayatım kaos içinde.Unutmak için herşeyi yapıyorum ama olmuyor.Beni aldatmayacağını,iyi bir eş olacağını düşünüyorum yalnız belirttiğim gibi diğer konularda güvenim sıfır noktasında.Devam etsem düzelirmi düzelmezmi onuda bilmiyorum daha önce denedim bi düzelme olmadı,onsuzda yapamıyorum.Yani genel ruh halim karışık güzel yorumlarını bekliyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an yardım edin arkadaşlar:çok üzgünüm:

Boşluktan kaynaklı olabilir sanırım:(Yada bu şekilde olmasını kabullenemiyorum,çok yoruldum ve yeni bi ilişkiye ne gücüm ne de inancım kaldı

Boşluktan kaynaklı olabilir sanırım:(Yada bu şekilde olmasını kabullenemiyorum,çok yoruldum ve yeni bi ilişkiye ne gücüm ne de inancım kaldı

yanlış düşünüyorsun arkadaşım...
şu an karamsarlık içindesin ya ondan tüm bunlar.

sen şöyle bir silkelen,şöyle bir tutun hayata bak neler çıkartacak karşına.
Herkes zaman zaman boşluğa düşer. Ama belki bir yerlerde seni bekleyen biri vardır.
Ona haksızlık etme derim yerimseniben
Ve uyandığın her sabah de ki:
Beni bekleyen adama, beni bekleyen güzelliklere haksızlık etmeyeceğim.... a.s. Şeniz

ayrilik sebebiniz neydi ve kim istedi ayriligi?

Ayrılığı ben istedim çünkü güveni tüketmiştik saygıda tükeniyordu bende bu şekilde ciddiyete dökemeyeceğimizi düşündüm.Şimdi bu kararımın arkasında durmak için müthiş bi çaba veriyorum.Ayrılık sonrası gurur kırıcı şeyler söyledi ve gereksiz hareketlerde bulundu bunları hazmedemiyorum ama gel görki bunlara rağmen hala seviyorum

yanlış düşünüyorsun arkadaşım...
şu an karamsarlık içindesin ya ondan tüm bunlar.

sen şöyle bir silkelen,şöyle bir tutun hayata bak neler çıkartacak karşına.
Herkes zaman zaman boşluğa düşer. Ama belki bir yerlerde seni bekleyen biri vardır.
Ona haksızlık etme derim yerimseniben
Ve uyandığın her sabah de ki:
Beni bekleyen adama, beni bekleyen güzelliklere haksızlık etmeyeceğim.... a.s. Şeniz
Teşekkür ederim canım.30 yaşıma geldiğim için bu beyaz atlı prens bekleme olayları bana biraz masal gibi geliyor.Armutun sapı üzümün çöpü yapmıyım diyorum ama o kadar toleranslı olmama rağmen bi türlü mutluluğu yakalayamadım:1no2:
onunla hayatımın en güzel günlerini geçirdim ve hayatımın en zorlu günlerinide onunla yaşadım.Bu kadar emek vermişken inanmışken birşeyleri silmek yeni bir ilişkiye adapte olmak çok zor geliyor

Canım bence unutmalısın çünkü aldatmaz biliyorum ama diğer konularda emin değilim demişsin.ama biriyle evlilik kararı vereceksen aklında hiç bir soru işareti ,tereddütün olmamalı.Muhakkak her insanın hataları oluyordur ama bile bile de neden böyle bir şeyi kabullenesin ki.Madem sen sorun çıkarmayan,karşındakine kontrollü ve bilinçli davranan birisin ,bu özellikteki biriyle beraber olmak da senin hakkın.

Böyle tereddüt yaşadığın biriyle ayrılmışsın bence sevinmelisin.Zaten karşına düzgün bir insan çıkıp onla birlikteliğin,evliliğin olursa kat kat fazla mutluluk yaşayacaksındır.

Back
X