İmkansız birine aşık oldum :'(

zeynep295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
62
2
36
İstanbul
kızlar ne yapacağım ben hiç bilmiyorum. 8 ay önce biriyle tanıştım. 1 hafta boyunca aynı ortamdaydık yaz tatilinde. ama çok fazla muhabbet etmeye fırsat bulamamıştık. sadece 10 dk muhabbet etmişizdir. ama zevklerimiz tıpatıp aynı ve onu nedense kendime çok yakın hissetmiştim. ayrıldıktan sonra onu unutamadım. 1 ay sonra onunla internetten iletişime geçtim ve ayda bir kere sohbet ediyoruz. aynı şehirde oturuyoruz. ama o beni (doğal olarak) arkadaşı olarak görüyor. 2 kere buluşma ayarladık fakat aksilikler oldu ve buluşamadık. böyle böyle 8 ay geçti ve onu hala unutamadım. onun ise beni taktığı yok. birşeyler yapmak istiyorum, onunla artık görüşmek, konuşmak istiyorum ama ben davet edemem. çok çekingenim. ilkinde o, 2.sinde ben davet ettim buluşmak için ve ısrarcı görünmek istemiyorum. unutamıyorum da. başka erkekler umrumda bile değil. sanırım ben çok feci aşık oldum. lütfen bana yardım edin :'( :'(

kızlar ne yapacağım ben hiç bilmiyorum. 8 ay önce biriyle tanıştım. 1 hafta boyunca aynı ortamdaydık yaz tatilinde. ama çok fazla muhabbet etmeye fırsat bulamamıştık. sadece 10 dk muhabbet etmişizdir. ama zevklerimiz tıpatıp aynı ve onu nedense kendime çok yakın hissetmiştim. ayrıldıktan sonra onu unutamadım. 1 ay sonra onunla internetten iletişime geçtim ve ayda bir kere sohbet ediyoruz. aynı şehirde oturuyoruz. ama o beni (doğal olarak) arkadaşı olarak görüyor. 2 kere buluşma ayarladık fakat aksilikler oldu ve buluşamadık. böyle böyle 8 ay geçti ve onu hala unutamadım. onun ise beni taktığı yok. birşeyler yapmak istiyorum, onunla artık görüşmek, konuşmak istiyorum ama ben davet edemem. çok çekingenim. ilkinde o, 2.sinde ben davet ettim buluşmak için ve ısrarcı görünmek istemiyorum. unutamıyorum da. başka erkekler umrumda bile değil. sanırım ben çok feci aşık oldum. lütfen bana yardım edin :'( :'(

bu kadar aşıksan çekingenliği bir tarafa bırakman gerekir bence, hemn bir buluşma ayarla netten falan teklif et en azından ve ona açıl ...olumsuz yanıt verse bile pişman olmamalısın en azından sen elinden geleni yapmış olursun ilerde üzülmessinnn

ayda bir kere sohbet ediyoruz derken boyle uzun uzun mu yoksa naber napiyosun hayat nasil gidiyo dan sonra tikaniyo mu muhabbet, bence bulusmadan once daha sk konusma firsati yarat, bulusma da ayarla ama acilma bence hemen zaten acilip acilmaman gerektigini hissedersin onun tavirlarindan

Aşkta utangaçlık olmaz.. Gerçekten aşıksan gözün bişey görmez.. Aşkını elde etmek için fedakarlık yapmalısın, utanma canım, aşık olmak ayıp mı :8:

Bence konuşma fırsatı yakalamaya çalış daha çok ve onu tanımaya çalış. Çünkü insanların arkadaşlığı ve ikili ilişkilerdeki durumu çok farklıdır. Tanıdıkça ve muhabbetiniz ilerledikçe illa ki buluşma ortamı da çıkar. :34: Bu kadar kasma kendini, imkansız diye de umutsuzluğa kapılma, dur bakalım. :34:

ayda bir kere sohbet ediyoruz derken boyle uzun uzun mu yoksa naber napiyosun hayat nasil gidiyo dan sonra tikaniyo mu muhabbet, bence bulusmadan once daha sk konusma firsati yarat, bulusma da ayarla ama acilma bence hemen zaten acilip acilmaman gerektigini hissedersin onun tavirlarindan
Yok hayır en az bir 2 saat falan konuşuyoruz. o da bende müzik, edebiyat felsefeyle ilgileniyoruz. konuşacak çok şey buluyoruz. bana kız arkadaşı olduğunu ama ondan ayrılamadığını çünkü kızın ona çok feci aşık ve bağlanmış olduğunu söyledi. başka bir kızı seviyorum dedi. keşke sevdiğim insanın zevkleri de senin gibi olsa dedi. keşke kız arkadaşım da senin gibi anlayışlı olsa ama onun işi gücü bnmle kavga etmek dedi. ailesiyle arası kötü, bende ona yardımcı oluyorum. bu nedenle bana çok güvendiğini söyledi ve gizli sırlarını anlattı. ama bunları söylerken alkollüydü. normalde pek konuşkan değildir ve içine kapanıktır. bnmle buluşmak dertleşmek vakit geçirmek istediğini söyledi ama bazı sebeplerden dolayı buluşamadık. ama kötü birşey de söyledi : "senin gibi birine çok ihtiyacım var, bütün yakın kız arkadaşlarım bana aşık oldular" dedi. yani kesinlikle beni ark olarak görüyo ve bu nedenle ona duygularımı açmak istemiyorum. ne yapmalıyım bilmiyorum. kesinlikle unutamıyorum. 8 ay öncekiyle duygularım tamamen aynı. onu düşününce gözlerim doluyo, sokaktaki herkesi ona benzetiyorum. :( :(

Yok hayır en az bir 2 saat falan konuşuyoruz. o da bende müzik, edebiyat felsefeyle ilgileniyoruz. konuşacak çok şey buluyoruz. bana kız arkadaşı olduğunu ama ondan ayrılamadığını çünkü kızın ona çok feci aşık ve bağlanmış olduğunu söyledi. başka bir kızı seviyorum dedi. keşke sevdiğim insanın zevkleri de senin gibi olsa dedi. keşke kız arkadaşım da senin gibi anlayışlı olsa ama onun işi gücü bnmle kavga etmek dedi. ailesiyle arası kötü, bende ona yardımcı oluyorum. bu nedenle bana çok güvendiğini söyledi ve gizli sırlarını anlattı. ama bunları söylerken alkollüydü. normalde pek konuşkan değildir ve içine kapanıktır. bnmle buluşmak dertleşmek vakit geçirmek istediğini söyledi ama bazı sebeplerden dolayı buluşamadık. ama kötü birşey de söyledi : "senin gibi birine çok ihtiyacım var, bütün yakın kız arkadaşlarım bana aşık oldular" dedi. yani kesinlikle beni ark olarak görüyo ve bu nedenle ona duygularımı açmak istemiyorum. ne yapmalıyım bilmiyorum. kesinlikle unutamıyorum. 8 ay öncekiyle duygularım tamamen aynı. onu düşününce gözlerim doluyo, sokaktaki herkesi ona benzetiyorum. :( :(

bun benzer bir olayi bir arkadasim yasamisti cocugun uzun bi iliskisi vardi ama arkadasimdan da cok etkilenmisti ama bi turlu iliskisini bitirememisti. butun arkadaslarim bana asik oldular demis ama senin gibi kiz arkadasim da olsa keske demis, bana sey gibi geldi durum hani iliskisini bitirmekte zorlaniyo ama senin de ne tepki vericegine bakmis bence, bence konusmaya devam et, tabi sevgilisinin olmasi isin rengini degistirdi biraz :)

banada öyle geldi almondtree ama dediğim gibi o konuşkan değil, içine kapanık ve duygularını hiç belli etmez. zaten bana bunları alkollüyken söylemişti(ama kör kütük değil hani rahatlamış olduğundan , kendini kaybettiğinden değil) ve kız arkadaşını sevmediğini en yakın arkadaşı ve bir tek ben biliyormuşum. konuşkan olmadığı için de hep ben konşma başlatıomuş gibi olmak istemiyorum. işin kötüsü onu en son 8 ay önce gördüm ve yüzyüze sohbet bile edemediğim birine aşık oldum. en son geçen hafta plan yaptık, görüşecektik ve ben davet etmiştim, oda mutlaka gelmeye çalışacağını söyledi ama onun sağlık problemi oldu gelemedi. (yalan söylemiyor, ekmek için bahane değil eminim) bende yapışkan görünmek istmiyorum. zaten kendi çevresinde çok güzel kızlar vardır. benkendimi beğenirim amaçok da alımlı çekici biri değilim. kendime çok fazla güvenemiyorum. beklemekten başka birşey yok şu durumda, onun birşeyler söylemesini beklicem :(

Buna benzer bir şey 6 yıl önce benim de başıma gelmişti. Biri vardı ve ben ona fena halde kaptırmıştım kendimi. Arayıp soruyordu ama benim kadar değil. Sanki dünya ondan ibaretti... (bu arada bende senin gibi çok çekingen biriydim) Bir gün tüm cesaretimi toplayıp ona bir mail gönderdim tüm duygularımı anlattım, bunu yüzüne karşı söyleyemezdim. Hemen cevap geldi. İşte ona karşı olan ilgimin farkındaymış falan filan ama kendisi boşlukta olduğu için yanlış karar vermek istemiyormuş vs. O akşam ne kadar çok ağlamıştım, evde duramamış arkadaşıma gitmiştim. Ama sonradan dünyanın ondan ibaret olmadığını anladım. Evet kapılmıştım ama geçici bir şeymiş. Şu an aşk bile demiyorum o duygularıma. Bir süre sonra eşim çıktı karşıma. İşte o zaman aşk başlamıştı benim için. Şu anda senin gözün ondan başkasını görmüyordur tahmin edebiliyorum ama inan nasibindeki kişi o ise er ya da geç bir araya geleceksiniz. Hayırlısı için dua et her zaman. O kişi hakkında hayırlı ise olsun diye dua et, yok değilse kim hayırlı olacaksa o çıksın karşıma diye dua et. Herşey gönlünce olur umarım...

haklısın canım ama ne bileyim yine de yapabileceğim birşeyler olmasını isterdim, böyle beklemek çok zor ve çok üzüyor. eğer oda birşeyler düşünüyorsa zaten yakın zamanda iletişime geçer, beklicem artık.

bence beklemelisin canım....zaten kız arkadaşı var sevmese bile onunlayken seninle bir ilişkiye başlaması da yanlış olur...zaman en iyi ilaç...ama sen sonradan pişman olacağın şeyler yapma...mesela çok üstüne düşme...kaçan kovalanır gerçekten....eğer isterse zaten sana açılacaktır...ama sen ona açılır da karsılığını bulamazsan inan çok daha fazla üzülürsün..normal arkadaş gibi konuş ama duygularını çok fazla belli etmemeye çalış...

neden imkansız olsun ki
bende konunun başlığını okuyunca evli ya da yaşı senden büyük
birine falan aşık oldun sandım
imkansız değil bu iş
biraz daha konuşun bakalım
ama ayda bir kere az biraz daha sıklaştır konuşmalarını
bakarsın olur neden olmasın ki..

Yaşadıklarım bana şunu öğretti : kimseye değer vermemelisin. Bu kadar saplantı seni yorar. Zamana bırak.

bende bundan sonra zamana bıraktım. artık düşünmemeye çalışıyorum, olacağı varsa olur diye düşünüyorum. yardımınız için teşekkürler gerçekten :)

Back
X