imkansiz gbi birsey ama hamileyim

cansenligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
44
38
Kizlar size yol gostermesi amacli yaziyorum Rabbim istedikten sonra hersey oluyo.biz 7 ay oldu korunmuyorduk ama hep husrandi testlerin sonu ayrica benim bekarligimdan beri hep duzenszdr adetlerim en erken 45 gundr dongusu neyse gecen dktora gttim artik nie olmuyo dye pko var dedi inofolic combi verdi,esimde muayene oldu varkoseli varms ameliyt oldu 3 hafta once spermiyografiside kotu cikti bnde ctesi hasta oldum sandm 2 damla kan geldi sonra bigun arayla siyah kahve akinti hormon testi icin gttim ama 4 haftalik hamilesin dedi kan testinde ckti

Guzel dilekleriniz icin cok tskler.Rabbim gonlunuze gore versin insallah.pko cok engel degilmiste esimden umitszdk daha cok 3 ay sonra tekrar spermografi yapcktk varikosel 3. Derecdendi cunku.Rabbimim mucizesi Allah tamamina erdrr insallah

Evet canım toz doktorum öyle verdi

Banada combi werdi ala ala:) neden kine.bu arada biyerde gordum yazini inofolic sabah aksam ikiser poset iciliyo.4poset yani gunde.adet doneminde 4 poset diil sadece yani anladinmi?adet olsanda olmasanda gunde sabit 4 poset ok

Evt pko var dedi ama gebelige engel olmasin dye inofolic combi verdi sabah aksam bi tane bi paket tam bitmedi faudasi oldumu bilmiyom oncesi oluyo sanki hamilelik 4 hafta onu 2 hafta olnadi kullanali

Evt pko var dedi ama gebelige engel olmasin dye inofolic combi verdi sabah aksam bi tane bi paket tam bitmedi faudasi oldumu bilmiyom oncesi oluyo sanki hamilelik 4 hafta onu 2 hafta olnadi kullanali

Peki cnim adetlerin nasildi kendi gelirmiydi?ben adet olamam mesela.

Back
X