- Konu Sahibi cansenligi
Ne güzel bir haber:)) Tebrik ederim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir ama cok gec 2 ay gectgi olurdu yani
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm aynısını bende yaşadım 7 haftalıkken çok şiddetli bir ağrıyla büyük pıhtı parçası düşürdüm hcg düştüMaalesf kizlar bebegimi kaybettim sanirim bi gun sonra siddetli kasik agrim beni uytmadi dktora gttim test yapti hcg dusmus sagliksiz gebelik dedi dusuruyosun sanirim pihtiyi gordum ara kanamalarimda var cuma gel tamamen temizlendigini gormem lazim dedi nasip en azindan oluyomus buna sevin dedi doktorum hakkimizda hayirlisi artik
Canim nazara gelmis olabilirsin senin hamile kalman mucize allahin ikrami ama sen sevincinden oyle oldu boyle oldu hamile kalmisim deyip kendini nazara da getirip dusurmus olabilirisn bundan sonra dikkatli ol bence herkese herseyi anlatma nazara inanirimMaalesf kizlar bebegimi kaybettim sanirim bi gun sonra siddetli kasik agrim beni uytmadi dktora gttim test yapti hcg dusmus sagliksiz gebelik dedi dusuruyosun sanirim pihtiyi gordum ara kanamalarimda var cuma gel tamamen temizlendigini gormem lazim dedi nasip en azindan oluyomus buna sevin dedi doktorum hakkimizda hayirlisi artik
inşaallah canım , hayırlı olsunRahim duvari kalinlasmis olabilirsin dedi teste yolladi darisi sizlerin basina.biz hala saskiniz bu arada igne ve hap verdi dsuk tehlikesine karsi ins tutunur bebegim dua edin