İmkansız olduğunu bilme

Fanu12

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
16
2
6
27
Geçen yıl arkadaşlık sanıp çok değer verdiğim bu yıl ne olduğnu anlamadan hoşlandığım kişinin unutamadığı varmış. Ortak arkadaşımız arkadaşımdan hoşlanıyor dertleşirken sordum ben de dedim var mı hoşlandığı.Hep öyle bi düşüncem vardı .Bi robot değil sonuçta onun da kalbi var elbet öyle bir şey olacak.Yine de bu düşünceyi onaylatmak ya da kesinleştirmek acıtıyor.Hala bi umudum vardı.Bi ara soğukluk olmasına rağmen eskisi kadar olmasa da tekrar normale dönmemiz sevindiriyordu beni.Sınavımdan bi gün öncd bi ses kaydı yolladı başarılar dilemek için ona bile o kadar çok sevinmiştim ki.Gerçekler acıtırmış misali içim acıyor.Herkesin kanka olduğu kişi olmak içimi acıtıyor mutlu görünüyorum tüm arkadaşlarımı dinlerim yanlarında olurum her zaman herkese destek olurum.Gecenin bi yarısı herkes uyudu içimi dökebileceğim kimse yoktu kaldım tek başıma iyi mi.Bu günler hemen geçsin Allahım sen büyüksün

İyi ama herkesin vardır bir unutamadığı bu yeni bir ilişkiye başlamamak için bir mazeret değil ki... Aksi olsa bu dünyada hiçkimse ilk ilişkisini yaşadıktan sonra bir daha yeni aşklara yelken açamazdı. Takıntı haline getirmediyse sorun yok... Bence kanka modundan çıkıp hoşlandığını minicik belli et, olacağı varsa olur, olmayacaksa da en azından uzak durursun.

Vardır bunda da bi hayır deyin.. üzücü bi durum ama ne yazık ki elimizde olan bi şey değil..

sizi bu düşünceden uzaklaştıracak meşgaleler bulun kendinize en azından daha iyi hissedersiniz

İlaveten ben biraz yanlış anlamışım konuyu :) bence de konuşmakta fayda var belki o da size karşı bi şeyler hissediyodur.. hem ne kaybedersiniz ki??

Sizi yara bandi olarak kullanmasindan iyidir. İlerde aranizda hala bir şeyler olabilir ayrica imkansiz degil. Onunla basbasa daha cok paylasimda bulunmaya calisabilirsiniz. Belki zamanla size duygusal bir gozle bakmaya baslar. Belki onda da vardir bir seyler, bunu anlamanin bir yolu olmali. Surekli kanka tavriyla yaklasirsaniz o da kendini belli edemeyebilir.

Birbirimize sürekli ismimizle hitap ediyoruz arkadaşlarımı kalsa bana karşı boş değil ama ne hissettiğini de bilmiyor.bilmiyorum yanar döner gibi bi an çok iyi oluyoruz konuşuyoruz vs günün sonundaki davranışlarına bakıyorum sanki ben yokum.

Vardır bunda da bi hayır deyin.. üzücü bi durum ama ne yazık ki elimizde olan bi şey değil..

sizi bu düşünceden uzaklaştıracak meşgaleler bulun kendinize en azından daha iyi hissedersiniz

İlaveten ben biraz yanlış anlamışım konuyu :) bence de konuşmakta fayda var belki o da size karşı bi şeyler hissediyodur.. hem ne kaybedersiniz ki??
Konuşucam gibi bakalım ne olcak

Back
X