merhaba,ben yeni üye oldum. fazla uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar. benim kuzenim geçtiğimiz ağustos ayında evde sözü oldu e haliyle bizde kız tarafı olarak gittik. damadın birde erkek kardeşi vardı.. ilk anda etkileşim denir ya bende de öyle bir şey oldu. ama o gün fazla bakamadım ona hem abimler vardı hem kalabalık diye neyse ama aklıma takılmıştı o günden beri .. geçtiğimiz cumartesi günüde nişanı oldu kuzenimin. ilk gittiğim dakikada gözlerim onu arar olmuştu.. ilerleyen saatlerde geldi.. utangaç bir yapısı vardı fazla oynamadı ben ise dikkat çekmek için pistten inmedim :) bakışlarını yakalıyordum ben bakınca o kafasını çeviriyordu çoğu kez böyle oldu .. artık nişan bittiğinde arabaya bindik eve döncektik arabanın içine uzun uzun baktı bu sefer bana.. ben daha çok etkilendim tabi. neyse ertesi gün bunu buldu facede. kararsız kaldım eklemek adına sonuçta bir sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum bir cesaret ekledim oda kabul etti. baktım facesine arkadaşları hepsi erkekti. sevgilisi falan yok . aradan 3 gün geçti bekledim birşey yazar diye yazmadı bende dün faceden mesaj yolladım merhaba ben seni ekledim ama umarım sorun olmaz tabi beni tanıdıysan dedim. Astsubay olduğu için pek giremiyor internete şimdi cevap bekliyorum gözüm hep facede .. sizce kızlar yanlış mı yaptım eklemekle .. bir yandan keşke eklemeseydim ya duyarsa akrabalarım söylerse rezil olurum diyorum bir yandan da aman ne olcak arkadaş olarak ekledim diyorum çok karışık kaldım .. sizlerden fikir bekliyorum ne yapmalıyım ..