imkansız olsa da beni heyecanlandırıyor..

aytenipek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
36
0
6
35
İzmir
merhaba,ben yeni üye oldum. fazla uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar. benim kuzenim geçtiğimiz ağustos ayında evde sözü oldu e haliyle bizde kız tarafı olarak gittik. damadın birde erkek kardeşi vardı.. ilk anda etkileşim denir ya bende de öyle bir şey oldu. ama o gün fazla bakamadım ona hem abimler vardı hem kalabalık diye neyse ama aklıma takılmıştı o günden beri .. geçtiğimiz cumartesi günüde nişanı oldu kuzenimin. ilk gittiğim dakikada gözlerim onu arar olmuştu.. ilerleyen saatlerde geldi.. utangaç bir yapısı vardı fazla oynamadı ben ise dikkat çekmek için pistten inmedim :) bakışlarını yakalıyordum ben bakınca o kafasını çeviriyordu çoğu kez böyle oldu .. artık nişan bittiğinde arabaya bindik eve döncektik arabanın içine uzun uzun baktı bu sefer bana.. ben daha çok etkilendim tabi. neyse ertesi gün bunu buldu facede. kararsız kaldım eklemek adına sonuçta bir sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum bir cesaret ekledim oda kabul etti. baktım facesine arkadaşları hepsi erkekti. sevgilisi falan yok . aradan 3 gün geçti bekledim birşey yazar diye yazmadı bende dün faceden mesaj yolladım merhaba ben seni ekledim ama umarım sorun olmaz tabi beni tanıdıysan dedim. Astsubay olduğu için pek giremiyor internete şimdi cevap bekliyorum gözüm hep facede .. sizce kızlar yanlış mı yaptım eklemekle .. bir yandan keşke eklemeseydim ya duyarsa akrabalarım söylerse rezil olurum diyorum bir yandan da aman ne olcak arkadaş olarak ekledim diyorum çok karışık kaldım .. sizlerden fikir bekliyorum ne yapmalıyım ..

sorun yok...evham yapacak bir durumun da yok...

rahat ol...inşallah hayırlısı olur senin adına:16:

İmkansız deyince ben de gerçekten imkansız sandım deli kız :) bunda büyütülecek bir şey yok gayet doğal. Eklemekten de bir sorun çıkmaz:) Zaman gösterir tabi ki olup olmayacağını olursa inşallah çok güzel olur:)

İmkansız deyince ben de gerçekten imkansız sandım deli kız :) bunda büyütülecek bir şey yok gayet doğal. Eklemekten de bir sorun çıkmaz:) Zaman gösterir tabi ki olup olmayacağını olursa inşallah çok güzel olur:)

yorumun için teşekkür ederim :) neden imkansız dedim hani işin içine akrabalar girdi belki istemez beni diye :) bu arada hala girmedi faceye cevap bekliyorum :)

Bu aşamaya kadar bir sorun yok ama bundan sonra sen bir adım daha atma arkadaşım. Eğer mesajına seninle ilgilenir bir şekilde dönerse ne ala, dönmezse de sen en ufak bir şey yapıp da üsteleme. Sonuçta sen bu aşamaya kadar bir sürü adım atmışsın zaten. :ssz:

Bu aşamaya kadar bir sorun yok ama bundan sonra sen bir adım daha atma arkadaşım. Eğer mesajına seninle ilgilenir bir şekilde dönerse ne ala, dönmezse de sen en ufak bir şey yapıp da üsteleme. Sonuçta sen bu aşamaya kadar bir sürü adım atmışsın zaten. :ssz:

yok canım yapmam zaten herşey buraya kadardı :) zaten faceden mesaj dahi göndermeyecektim arkadaşım ısrar etti yaz diye öylelikle yazdım .. pası ona attım artık :)

bence de eklediğin için endişelenme imkansız olan hiç bişiy yok daha pek bişey belli değil bakalım neler yazacak sana buraya cevabını yazarsan daha açık net anlaşılır .

Valla cesaretine hayran kaldım ben asla yapamam böyle bir şey :1:

Merak ettim acaba ne cevap atacak, hayırlısı olur İnşallah. :10:

saol canım :) olur yazarım bakalım neler olacakk .s

sana kendi durumumu anlatıyım . bennim şuanki çıktığım çocuk en yakın arkadaşımın sevgilisydi ( bunu yazarken gıcık oluyorum ama neyse ) ama şöle bişiy var ki onları ben tanıştrmıştm eski arkadşmla . zaten 1 hfta çıktılar sadece çıkmak denirse buna . kız okulunu seçti o da askere gitti zaten ayrıldılar daha birbirlerini hiç tanıyamadan . sonra ben de ayrıldm sonra biz 1 sene arkadaş kaldık böle . sonra ben facede fotoğrafını bi gördüm bunun bianda baktm sürekli fotolarına bakmaya başlamışım hemde hergün kendi kendime saçmalama falan dedim . Onunla hep msn de konuşuyoduk asla aklımdan böle bişiy geçmiyodu hatta birbirimzle dalga gweçiyoduk o bana tipim değilsin diyordu ben de ona derdim hep aman sanki sen benim çok tipimsin falan gibi :D çok kızıyodum bana benden hoşlanıyosun demesinden şakasına derdi hşlanmıyodum zaten . Sonra onu sevmeye başladım gittim arkadaşıma söledim sen istemezsen asla olmam falan dedim arkadaşım bence süper olursunuz falan deyince ben de peki dedim . sonra baktım mesajlaşmaya başladık bununla . Beni asla istemez diye düşünüyodum düşünsene tipim değilsin falan demiş önceden şakasına da olsa . sonra işte mesajlaşmaya başladık askerin bitmesine 5 ay kalmş izne gelecekti . beni istemez diye düşündüğüm kişi artık bana mesaj atar oldu . İmkansız diyodum aklımın ucundan dahi geçmeyecek bişiydi ondan hoşlanmam ve onun da beni istemesi ama oldu işte . sonra buluşmadan bi karar vermiyelim dedi . Buluştuk konuştuk . Çok güzeldi buluşmamız rüzgardan gözümün önüne gelen saçlarımı çekti elleriyle . sonra bi anda benden hoşlanıyo musun diye sordu . gözlerine bakarak evet dedim senden hoşlanıyorum o da ben de senden hoşlanıyorum ama nasıl olacak ki falan dedi . ben de önemli değil ya neyse boşver dedim ama çok bozuldum belli etmedim . sonra bi yere oturduk ve elini tutmam için dizime koydu ben de tuttum ve böylelikle çıkmaya başladık . tarih : 29.07.2011 :) ve hala çıkıyoruz . Kusura bakma canım baya uzun oldu ben yazmaya başlayınca kendiimi kaptırdım . Ama senin şuan ki durumun benimkinden kat kat olması daha kolay hiç umutsuzluuğa kapılma . Kısacaksı hayatta aklının ucuna gelmeyecek şeyler olabiliyo . Olmaz sakın imkansız deme .

sana kendi durumumu anlatıyım . bennim şuanki çıktığım çocuk en yakın arkadaşımın sevgilisydi ( bunu yazarken gıcık oluyorum ama neyse ) ama şöle bişiy var ki onları ben tanıştrmıştm eski arkadşmla . zaten 1 hfta çıktılar sadece çıkmak denirse buna . kız okulunu seçti o da askere gitti zaten ayrıldılar daha birbirlerini hiç tanıyamadan . sonra ben de ayrıldm sonra biz 1 sene arkadaş kaldık böle . sonra ben facede fotoğrafını bi gördüm bunun bianda baktm sürekli fotolarına bakmaya başlamışım hemde hergün kendi kendime saçmalama falan dedim . Onunla hep msn de konuşuyoduk asla aklımdan böle bişiy geçmiyodu hatta birbirimzle dalga gweçiyoduk o bana tipim değilsin diyordu ben de ona derdim hep aman sanki sen benim çok tipimsin falan gibi :D çok kızıyodum bana benden hoşlanıyosun demesinden şakasına derdi hşlanmıyodum zaten . Sonra onu sevmeye başladım gittim arkadaşıma söledim sen istemezsen asla olmam falan dedim arkadaşım bence süper olursunuz falan deyince ben de peki dedim . sonra baktım mesajlaşmaya başladık bununla . Beni asla istemez diye düşünüyodum düşünsene tipim değilsin falan demiş önceden şakasına da olsa . sonra işte mesajlaşmaya başladık askerin bitmesine 5 ay kalmş izne gelecekti . beni istemez diye düşündüğüm kişi artık bana mesaj atar oldu . İmkansız diyodum aklımın ucundan dahi geçmeyecek bişiydi ondan hoşlanmam ve onun da beni istemesi ama oldu işte . sonra buluşmadan bi karar vermiyelim dedi . Buluştuk konuştuk . Çok güzeldi buluşmamız rüzgardan gözümün önüne gelen saçlarımı çekti elleriyle . sonra bi anda benden hoşlanıyo musun diye sordu . gözlerine bakarak evet dedim senden hoşlanıyorum o da ben de senden hoşlanıyorum ama nasıl olacak ki falan dedi . ben de önemli değil ya neyse boşver dedim ama çok bozuldum belli etmedim . sonra bi yere oturduk ve elini tutmam için dizime koydu ben de tuttum ve böylelikle çıkmaya başladık . tarih : 29.07.2011 :) ve hala çıkıyoruz . Kusura bakma canım baya uzun oldu ben yazmaya başlayınca kendiimi kaptırdım . Ama senin şuan ki durumun benimkinden kat kat olması daha kolay hiç umutsuzluuğa kapılma . Kısacaksı hayatta aklının ucuna gelmeyecek şeyler olabiliyo . Olmaz sakın imkansız deme .

allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok sevindim adına .. doğru söylüyosun imkansız diye birşey yok ama bizim arada akrabalar falan olduğu için belki olumsuz bakar beni istemez diye düşünüyorum birde utangaç bir yapısı olduğunu sezdim bakalım ilerleyen günler ne gösterir.. özelden konuşabiliriz istersen canım

Back
X