Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaz bana kalırsa sonradan en azından içinde kalmaz niye yazmadım diye.Atak yapacağım yazmışsın aşağıda da sanırım en iyisi bu.Baktın soğuk davranıyor hayır yok sana uzak durursun kapatırsın olayı canım
Yaz bana kalırsa sonradan en azından içinde kalmaz niye yazmadım diye.Atak yapacağım yazmışsın aşağıda da sanırım en iyisi bu.Baktın soğuk davranıyor hayır yok sana uzak durursun kapatırsın olayı canım
nasılsın diye yazdım bugün iyim saol sen nasılsın bakalım falan dedi sonra bidha cevap vermedi bende en son bi daha yazmam sana allaha emanet ol dedim onada cevap vermedi kaldı öyle
nasılsın diye yazdım bugün iyim saol sen nasılsın bakalım falan dedi sonra bidha cevap vermedi bende en son bi daha yazmam sana allaha emanet ol dedim onada cevap vermedi kaldı öyle
Sen de ama biraz fevri davranmışsın gibi geldi bana canım.Cevap vermiş aslında ondan sonrasına en azından biraz bekleyebilirdin bence ondan adım atmasına fırsat vermeden silip atmışsın olayı kökten.Hayırlısı olsun yine de hakkında
Ah tatlım benim sevdiğimde astsubay.Yaklaşık bir yıldır ne haber alabildim ne de yüzünü görebildim.asıl imkansız olan bizimki.Ben de seni seviyorum ama evlenemeyiz diyo.Bazı engeller var çünkü.seninki hiç de imkansız görünmüyor.ama peşinden koşup da havalara sokma bence.olacağı varsa oluyor zaten.