Imkansızın mucizeye dönüşmesi

rosebody

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
73
0
6
Karabük
Öncelikle herkese selamlar kızlar zorlu tüp bebek yolunda son aşamaya geldim önceleri erken menopoza girme ve yumurta sayımın çok düşük olduğu doktorum söyleyince moralim çok bozulmuştu ege ünv.tüp bebek merkezine baş vurmuştum fakat 2 ay hiçbir haber gelmedi ve uzun sürebilir denildi eşim erken menopoz riski nedeniyle beklemek istemedi ve özelde yaptırmayı istedi dosyaları almaya gidince birinci mucize gerçekleşti dosyamın onaylandığını söyleyince şok oldum hemen tüp bebek tedavisine başladılar yumurtalarımın sayısını artırmak için iğne tedavisine başlandı ve bir hafta içinde olgunlaşan yumurtalarım toplandı 4 adet yumurtam çıktı 2 tanesi boş 2 tanesi de uygun çıktı eşimden alınan spermler microenjeksionla yumurtama nakledildi ve ikici mucizemiz gerçekleşti ve bir günde döllenme gerçekleşti ve evresini tamamladığı için hemen transfer yapıldı artık asıl mucizemizin gerçekleşmesini Allahtan bekliyoruz bebeğimin rahime tutunup hayata bağlanmasını dualarla rabbimden bekliyoruz . olmayacak diye bir şey yoktur ben yüce rabbimize sığınarak ve ona tevekkül ederek bu mucizelerin mutlulukla bebeğimi kucağıma alarak tamamlanmasını bekliyorum.

Bende senin durumundayim.yumurtalar az cikiyo.ve ben daha 25 yasindayim.banada ayin 4unde ikitane transfer yaptilar.bende beklemedeyim.rabbim yardimcimiz olsun.kac hucreliydi embriyolariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…