• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansz :(

kumralkedii

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
6
0
16
İstanbul
kızlar bana akıl vern kafayı yicem artık ya benm odamn karşısında bi teras var ve orda sürekli sesini duyduğm biri var rahat 2 senedr onu dnliyorm ama o kdr güzel bi ses tonu varki sırf sesine aşık olablrm.ve duydum ki evlenmş.ama benm aklm hala onda.ve yüzünü hiç görmedm.ama arada sırada baktğnı hissediyorm takıntı haline geldi artk.sürekli onu dnliyorm ne ypym benn :(:(
 
ne denir ki böyle bir durumda.senin ki sadece macera aramak gibi geldi bana.ama bak adam evlenmiş artık..bırak dinlemeyi odanı değiştir ya da ..dediğin gibi senin ki takıntı sadece..aşık falan değilsin..
 
Bi insanın normal bir özelliğini dşüne düşüne kafamızda abartıoruz ve diğerlerinden farklı olduğunu düşünmeye başlıyoruz. Bu farklılığı onun tüm özelliklerine yükleyerek ona aşık olduğumuzu zannediyoruz. Ama bu sadece senin kafanda yarattığın bir kahraman. Ya bi an önce yüzünü gör merakını gider, ya da vazgeç bu sevdadan. Bu arada hem odanın karşısında hem nasıl yüzünü hiç görmedin onu da anlamadım.
 
nasıl yani sesi duydun sadece sesle kafanda bi insan yarattın ve ona aşık mı oldun.....
yaş kaç canım benim....
sen tamamen hayali birine aşık olmuşsun...
ama çok uzamış bu durum dediğin gibi takıntı olmuş...
yani ne desem bilemedim....
bunun normal bişey olmadığına inandır kendini...
 
ben ondan 2 kat aşşağıdayım o yukarda kafamı kaldırıp yukarı bakamıyorum ki göriym :( 21 yaşındaym evet dedğnz gbi kafamda onu mükemmel bi hale getirdm ve takıntıya dönüştü.dün akşam eşiyle kavga ediyodu kızda küçük 19 yşnda boşanma lafı geçti içimden dua ediyorm ayrılsnlar diye bu kdr kötü bi insan oldum.ki düşmanımın bile üzülmesine dayanamam.
 
o kdr güzel bi ses tonu varki sırf sesine aşık olablrm.ve duydum ki evlenmş.ama benm aklm hala onda.ve yüzünü hiç görmedm.ama arada sırada baktğnı hissediyorm takıntı haline geldi artk.sürekli onu dnliyorm ne ypym benn :(:(

dün akşam eşiyle kavga ediyodu kızda küçük 19 yşnda boşanma lafı geçti içimden dua ediyorm ayrılsnlar diye bu kdr kötü bi insan oldum.ki düşmanımın bile üzülmesine dayanamam.


Yüzünü bile görmediğiniz evli bir adamın arada sırada size baktığını mı hissediyorsunuz?

19 yaşında genç bir kadının dul kalması için dua eder hale mi geldiniz?

Takıntı haline geldiğini siz de fark etmişsiniz zaten, kesinlikle yardım alın... :ssz:
 
adamı görmemişsin ama karısının yaşına kadar biliyosun maşallah, yuvalarının yıkılmasını istemen hiç hoş değil:20:
 
Allah ım sen sabır ver ya Rabbim arkadaşım evli adamla ne işin olur bide dikizliyomusun tövbe tövbe işine bak yaaa rahat bırak evli insanları utanmadan akıl istiyosun
 
herkes haddini bilsin lütfen.arkadaşm sende konuşmalarına dikkat et senin adamın burda kimseyi bağlamıyo.ben zaten düşündüğüm şeyin normal olmadığını bildiğim için size danışıyorum.klasik ev kadını konuşmalarınızı kendinize saklayın.ordan çocuk gibi görünüyorum zannedersem ama 21 yaşındayım ve yoğun bakım hemşiresiyim.saçma sapan akıl almaya ihtiyacım yok yani.insanca fikirlerinizi açıklayabilirsiniz.
 
Back
X