ımmm ne desem ki...siz karar verin

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
kizlar kaynanamla konustum gecen gun bana ruya gördüğünü eğer bebek erkekse iki tane tülbent ona yapmami yapamasamda yaptirmami söyledi..benim bi kizim var bide oglum olsun istiyorum..bilen bilir eskiler biraz daha tecrube sahibidir e kaynanam ruyada gorunce bana sabah bak cocuk sagdami soldami diye bnde yapmadim sadece doktorun bana dedigini dedim ortada hissediyorum ...
kaynanam bunu annene söyleme dedi ne annenin lafini bana ne benim lafimi annene kimseye soyleme dedi sonra erkek bebek icin yaptiriyo diye düşünür soylemisti
e bnde anne kim istemizki bir kiz bir oglu olsun ...
simdi kizlar anneme kasitlimi soyledi onu yoksa art niyet olmadan mi...

kizlar kaynanamla konustum gecen gun bana ruya gördüğünü eğer bebek erkekse iki tane tülbent ona yapmami yapamasamda yaptirmami söyledi..benim bi kizim var bide oglum olsun istiyorum..bilen bilir eskiler biraz daha tecrube sahibidir e kaynanam ruyada gorunce bana sabah bak cocuk sagdami soldami diye bnde yapmadim sadece doktorun bana dedigini dedim ortada hissediyorum ...
kaynanam bunu annene söyleme dedi ne annenin lafini bana ne benim lafimi annene kimseye soyleme dedi sonra erkek bebek icin yaptiriyo diye düşünür soylemisti
e bnde anne kim istemizki bir kiz bir oglu olsun ...
simdi kizlar anneme kasitlimi soyledi onu yoksa art niyet olmadan mi...
Hiçbirşey anlamadım bebek sağda olunca ne oluyor solda olunca ne oluyor,erkekse niye tülbent yapılıyor onuda anlamadım.

anladığımı anlatayım.

konu sahibinin bi kızı var. şu an hamile ve erkek bebek istiyor. sanırım kaynanası da aynı şeyi istiyor ve bu doğrultuda konu sahibini eski usul yöntemler öneriyor öğrenebilmek için.

sonra 'benim böyle şeyler yaptığımı/sorduğumu annene söyleme, benim erkek çocuk istediğimi düşünür, sorun eder.' demiş.

konu sahibi de bi kızım var zaten, ikincisinin erkek olmasını herkes ister. annem neden istemesin, kaynanam bunu artniyetle mi söyledi?

ortada art niyet göremedim.
yalnız gerçekten yazış stilin çok kötü. hiç bi şey anlaşılmıyor. konuyu göndere basmadan önce bi kaç kere oku ve düzenle.

biraz kitap, gazete vs. mi okusanız. bu nasıl bir anlatım böyle. ne tülbenti, ne annesi, ne bebeği diyesim geldi.

Back
X