İmom kullanip yumurta kalitesi duzelenler

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Imom kullanip yumurta kalitesi duzelen varmi

canım bızım hipogonadizm hastası arkadsımda ımperyl diye bi gıda takvıyesı kullandı. amh 1.50 den 2.51 e cıktı. imom vitamın ben hamıleyım kullanıyorum ama kalite arttırdıgını cok sanmıyorum.

Imom kullanip yumurta kalitesi duzelen varmi
Merhaba cnm ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside 3. Güne zar zor giden embriyolardı 7. Ci tedavime başlamadan 4 ay öncesinde imom latte kullanmaya başladım ve düzenli olarak 4 ay hiç ara vermeden kullandım ve şimdiki tedavimde 16 tane blastokistim oldu maşallah :) bu vitamindenmi oldu bilemiyorum ama daha önce hiç bi embriyom beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne iki tane kalıyordu onlarda çok kaliteli olmuyorlardı şimdi birinci kalite 16 blastokistim var çok şükür

2. denemede oldu ancak ilk denemede tutmamasının sebebi biraz benim sanırım. gitmem gereken günden 1 gün geç bittiğim için transfer sürecine ilaçsız doğal siklusla başlamak zorunda kaldık

2. denemede oldu ancak ilk denemede tutmamasının sebebi biraz benim sanırım. gitmem gereken günden 1 gün geç bittiğim için transfer sürecine ilaçsız doğal siklusla başlamak zorunda kaldık
Herşey nasip kısmet zamanı ve vakti yeni gelmiş demekki rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerede nasip etsin

ilk çocuğunuz mu.. yaş itibariyle 2li 3lü tarama testi yaptırmadan direkt amniyosentez önerdi dr bana da.. size de öyle bişsey dediler mi
Dr um tüp bebeğe başlamadan 3 ay önce imom kullandırmaya başladı yaş 47 Yumurta kalitem en iyi kalite çıktı ve tüp bebekle 8 haftalık hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…