İmplantasyon hakkında

Senbilirsiniz

Kızımın gülüşünde annem saklı..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
414
600
103
Merhaba bayanlar. En son sözlendiğimde ve 30kilo verdigimde buraya yazmıstım. Simdi ise evlendim ve 4ay bitti. Size yerleşme kanaması hakkında soru soracaktım. Daha bu ay karar verdik hamile kalmama. Ve sistemli olarak çalıştım. Adetime bir hafta var daha ve dün pembemsi birkaç damla kan geldi. Sabah da açık kahverengi birşey. Devamı hala yok artması gerekirdi regl degildir diye dusunuyorum. Acaba hamile miyim merak edıyorum testte henuz cıkmaz ama cok meraklıyım. Çok ıstıyorum :(( bel ve kasık agrım var regl gibi. Hafif mide bulantisi var ama psıkolojik mi bilemıyorum hic erken olmuyordum :(

O dertten ben de muzdaribim daha reglime 10 gün var 3 gundur suren kahverengi lekelenmem var anlamadım gitti

O dertten ben de muzdaribim daha reglime 10 gün var 3 gundur suren kahverengi lekelenmem var anlamadım gitti
Evet benim de oyle, leke seklinde ve yoğun degil. Anneme sordum bılmıyomus ımplantasyon felan:( bilemıyorum ama adet olduğumu düsünüp üzüldük inşaallah oylesindir

Yumurtlama hesapladim ama gecmis olmasi lazim. İdrar oyle cıkabilir yenı oldugu icin bakalım yoğunlaşacak mı inş mutlu haberler alırız

cnm yerlesme kanamasi dollenmenin 6-12 gun arasina denk gelir. adetine bi hafta kalan donem bunun icinde yani. haliyle yerlesmeden sonra kanda hcg olacagindan mide bulantilari da o zamandan sonra baslar. belirtiler var gibi ama en net sonuc testle. hakkinda hayirlisi:)

cnm yerlesme kanamasi dollenmenin 6-12 gun arasina denk gelir. adetine bi hafta kalan donem bunun icinde yani. haliyle yerlesmeden sonra kanda hcg olacagindan mide bulantilari da o zamandan sonra baslar. belirtiler var gibi ama en net sonuc testle. hakkinda hayirlisi:)
Tesekkürler :) erken yaptıgım testte nrgatif cıktı ins pozitif sonuc alırım

Kızlar merhaba. Ben de kaç günden beri karmakarışık duygula yaşıyorum. Benim reglim cuma olması gerekiyordu. Ben pazartesi günü yani adetten 4 günce önce kan testi yaptım negatif 1.20 çıktı. Ama ben hep hamile olduğumdan şüpheleniyoduö. Çünkü 8 gün önceden kasık ağrım falan başlamıştı normalde olmaz.Neyse cuma günü kahverengi leke geldi. Sonra açık pembe akıntı dedim adet oldum. Sonra ertesi gün yani cumartesi akşama kadar kahverengi leke geldi toplam 2 ped kullandum dolmadı bile. Neyse 2.günü birden kesildi. Şimdi damla ya da silince kahve leke geliyo. Bugün yine kan verdim negatif 1.34 noluyo böyle anlamadım.

Back
X