İMPLANTASYON KANAMASI MI REGLİ Mİ

burcee_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
85
16
8
24
Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim daha önce böyle bir şey yaşamadım o yüzden sizede danışmak istedim en son adet başlangıcım 31 Temmuz 5 gün sürdü ve sonrasında eşimle düzenli ve korunmasız ilişkiye girdik bu ay adetim 3 gün gecikti ve sabahına lavaboda kan geldiğini gördüm normalde ilk lekelenme ile adetim başlar aşırı şekilde pıhtı atıyor ve sancım var geçtiğimiz hafta içerisinde de sürekli ya sağ kasığım ya da sol kasığım arada iğne batar gibi ağrı giriyordu daha önce böyle bir şey yaşamadım ve şuan da ne olduğunu anlamadım size danışmak istedim İmplantasyon kanaması olma ihtimali var mı

3 gün geciktiyse testte çıkar bir test alıp yapsana kuzum hem için rahatlar

3 gün geciktiyse testte çıkar bir test alıp yapsana kuzum hem için rahatlar
Evet 3 gün gecikti ama dün sabah lavaboda kan gördüm ve dün akşama kadar ağrı yaşadım daha önce hiç ağrı olmamıştır pıhtılaşmayı da görünce bilemedim ne yapacağımı test yapmaya korkuyorum kısaca üzülmekten korkuyorum İmplantasyon kanaması olabilir mi diye düşünüyorum

Sen bekleyip stres oldukça adet olacaksan bile daha da gecikecek ama kuzum öğrenip hazırlıklı olmak en iyisi.Benim 38 gün boyunca bile adetim geciktiği oldu hamile miyim acaba stresinden ne zaman ki gittim kan testi verdim olmadığını gördüm ertesi gün söküldüm.Beklemek iyi değil yani kuzum sonra tüm adet düzenin bozuluyor ve daha çok üzülüyorsun.Varsa da ki inşallah vardır erkenden öğrenmek tedbir amaclı her zaman iyidir

Test vereyim o zaman en azından ne olduğunu bileyim teşekkür ederim

Implantasyon kanamasinda pihti olmaz.

Kahverengi ve sumuksu bir yapıdır yerlesme kanamasi.

Siz kirmizi / koyu kırmızı pihtilar dokuyorsaniz düşük yapıyor olabilirsiniz, bahsettiginiz agrilar dusuge de benziyor zaten.

Merhabalar dun hemsire cok guzel bir konuya degindi. Benim ilk gebeligim kimyasalla sonuclandi. Ve duserken bildigin adet kani gibiydi.hamile oldugumu bilmesem adet der gecerdim. Hemsire dediki bircok kadin dusuk yapiyor haberleri bile olmuyor dusununce hakkaten oyle. Yani kimyasal gebelikte gecirmis olablirsiniz. Yerlesme kani dedigimiz benim suanda gekiyor pembe gun icinde bir kac damla. Peceteye silince geliyorm ama doktora gittim sonuc hamileyim.rabbim herkesin gonlundekini versin Sizlerede bizlerede icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…