- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi aselbelis601
Kızlar imolantasyon kanaması herkeste çok az mi oluyor yani genelde lekelenme şeklinde yazmışlar. Adet kadar olmasa da yine de kanaması çok olan var mi? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ilk ne zaman gittin doktora keseyi kalp atışını ne zaman gördünBen de kahverengi leke seklinde oldu ama yakin bir arkadasimda 3-5 gun adet seklinde olmustu
Canim ilk doktora ilk kez kan verdigim zaman gittim o zamanda adetime iki gun vardi daha ve beta 79 du. 15 gun sonra yeniden cagirdi karindan ultrasonla bakti gorduk keseyi, vajinal ultrasonla baksaydi daha erken gorurdu ama ben istemedim. Kalp atisida dun duyduk, duyana kadar da ekrandan atisini gorduk ampul yanip soner gibiCanım sen ilk ne zaman gittin doktora keseyi kalp atışını ne zaman gördün
Benim geçen ay öyle oldu herzamanki gibi adet oldum ama hamileymisim.tabi sonradan kimyasal gebelik oldu.hatta bu ayda mi öyleyim acaba diye dusunuyorumKızlar imolantasyon kanaması herkeste çok az mi oluyor yani genelde lekelenme şeklinde yazmışlar. Adet kadar olmasa da yine de kanaması çok olan var mi? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Ya benim normalde adet döneminde hic goguslerim falan acimaz sadece ara ara karnımda sızı olurdu. 22 aralıkta yumurtlama gunumdu o günden sonra goguslerde hassasiyet ve gaz olmaya başladı.adetime 8 gün kala yani 29unda kan testi yaptırdım neg. Ama belirtiler devam ediyordu.31 inde belim ve bacaklarim inanılmaz ağrımaya başladı acillik oldum hatta.1inde idrar testi yaptım yine Neg.son aderim 8 aralıkta olmuştu bu ay 5 i gibi olmam gerekiyordu düzenlidir birkaç gün erken olurum hep.dun adet oldum bayağı erken oldu ve çok agrim oldu.bugün biraz azaldı gibi ama adet gibi karin ağrısı gemiyi arada.kendimi hep hamile gibi hissediyorum çok umutluydum ama olmadı.simdi acaba bu implantasyon mu diye düşünüyorum ama kanda adete 8 gün kala çıkmaz miydi off ya moralim çok bozuluyoBenim geçen ay öyle oldu herzamanki gibi adet oldum ama hamileymisim.tabi sonradan kimyasal gebelik oldu.hatta bu ayda mi öyleyim acaba diye dusunuyorum
Çıkmayabilir canım ben geçen ay adet olmam gereken günde doktora gidip kan verdim hcg 2.20 çıktı doktor hatta tarlusal yazdı bişey yok dedi.Ben hapı icmedim ama bir hafta sonra regl oldum.regl olmadan bi gün önce test yapmıştım çok silik belli belirsiz bi çizgi vardı ama ben sonraki gün adet oldum diye umursamadim.adetim in son günü çok kasik ağrım oldu ama normalde benim ilk gün bile çok nadir ağrım olurdu.Ben usuttum diye düşünüp sıcak su torbası koydum hatta adet oldum diye dostineks de icmistim.Adetim bitti iki gün sonra lekelenme oldu kahverengi.ondan sonra suphelenip test yaptım bu sefer iki çizgi daha net belli oluyordu.tekrar doktora gittim bu sefer gebelik çıktı.Ama öğrendigimin sonraki günü benim tekrar kanama başladı hcg düştü malesef.Ya benim normalde adet döneminde hic goguslerim falan acimaz sadece ara ara karnımda sızı olurdu. 22 aralıkta yumurtlama gunumdu o günden sonra goguslerde hassasiyet ve gaz olmaya başladı.adetime 8 gün kala yani 29unda kan testi yaptırdım neg. Ama belirtiler devam ediyordu.31 inde belim ve bacaklarim inanılmaz ağrımaya başladı acillik oldum hatta.1inde idrar testi yaptım yine Neg.son aderim 8 aralıkta olmuştu bu ay 5 i gibi olmam gerekiyordu düzenlidir birkaç gün erken olurum hep.dun adet oldum bayağı erken oldu ve çok agrim oldu.bugün biraz azaldı gibi ama adet gibi karin ağrısı gemiyi arada.kendimi hep hamile gibi hissediyorum çok umutluydum ama olmadı.simdi acaba bu implantasyon mu diye düşünüyorum ama kanda adete 8 gün kala çıkmaz miydi off ya moralim çok bozuluyo
Gecmis olsun canım allahim tekrar nasip eder inşallah neden düştüğü konusunda bilgi verdi mi doktor? Benim adetin 5 gün sürüyor normalde ben de dua ediyorum bu implantasyon olsun diye.dun aksam karnın o kadar AĞRIDI ki düşük mu yapıyorum acaba diye bile düşündüm çok zor bi süreç psijolojim bozuldu dusunmektenÇıkmayabilir canım ben geçen ay adet olmam gereken günde doktora gidip kan verdim hcg 2.20 çıktı doktor hatta tarlusal yazdı bişey yok dedi.Ben hapı icmedim ama bir hafta sonra regl oldum.regl olmadan bi gün önce test yapmıştım çok silik belli belirsiz bi çizgi vardı ama ben sonraki gün adet oldum diye umursamadim.adetim in son günü çok kasik ağrım oldu ama normalde benim ilk gün bile çok nadir ağrım olurdu.Ben usuttum diye düşünüp sıcak su torbası koydum hatta adet oldum diye dostineks de icmistim.Adetim bitti iki gün sonra lekelenme oldu kahverengi.ondan sonra suphelenip test yaptım bu sefer iki çizgi daha net belli oluyordu.tekrar doktora gittim bu sefer gebelik çıktı.Ama öğrendigimin sonraki günü benim tekrar kanama başladı hcg düştü malesef.
Benimde normalde 5gun sürüyor ama kimyasal mi etkiledi bilmiyorum ilk gün sadce kahverengi lekelenme oldu.3gunde normalden biraz az.son gün olmadı.geçen ay ki şeyi tekrar mi yaşıyorum acaba diye test yaptım ilk bişey yoktu ertesi gün baktığımda çok silik çizgi vardı.Ya kimyasal gebelik ya da üstüne görme olabilir diye düşündüm.Ama bilmiyorum artık üç dört gün sonra tekrar test yaparım o zaman anlarım. Daha hcg çok düşüktü canım çok yukselmedende düştü çoğu kadının yaşadığı biseymisGecmis olsun canım allahim tekrar nasip eder inşallah neden düştüğü konusunda bilgi verdi mi doktor? Benim adetin 5 gün sürüyor normalde ben de dua ediyorum bu implantasyon olsun diye.dun aksam karnın o kadar AĞRIDI ki düşük mu yapıyorum acaba diye bile düşündüm çok zor bi süreç psijolojim bozuldu dusunmekten
Belli olmaz canım ben şahsen adet oldum diye guvenmem bundan sonra çünkü geçen ay dediğim gibi oldu o yüzden bu ay ki regl den bile şüpheliyim yani.Kizlar bende bu ay adetim bir gun once oldu gribim biraz ilk gun gece mide bulantisiyla uyandim kustum sonra kasigimda bitmeyen bi agri basladi sabaha kadar doktora gittik dusuk yapiyo olabilirsin dedi kan tatlili aleti bozulmus kan alamadilar idrardada adet oldugun icin bi sonuc alamayiz dedi muhtemelen ihtihaptir dedi agir olmayacak sekilde ilac verdi agrim gecti bugunde grip icin gittim eminsin dimi adetsin dedi bende gayet normal adet oluyorum yani az degil adetim evet dedim grip hapi yazdi ama icimde bi kusku var kan sonucuda ogrenemedigim icin takildim konuya ama adetim degilimdir hamile dimi cunku ilac aliyorum 2 gundur
Kan testi yaptirmadigin için bişey diyemem canım. Çok kötü degil sen kan testi yaptırmadan alma istersenIlaclari almayim mi ne yapiyim ben simdi
Canım sende hamilelik belirtisi olmuş muyduBenimde normalde 5gun sürüyor ama kimyasal mi etkiledi bilmiyorum ilk gün sadce kahverengi lekelenme oldu.3gunde normalden biraz az.son gün olmadı.geçen ay ki şeyi tekrar mi yaşıyorum acaba diye test yaptım ilk bişey yoktu ertesi gün baktığımda çok silik çizgi vardı.Ya kimyasal gebelik ya da üstüne görme olabilir diye düşündüm.Ama bilmiyorum artık üç dört gün sonra tekrar test yaparım o zaman anlarım. Daha hcg çok düşüktü canım çok yukselmedende düştü çoğu kadının yaşadığı biseymis
Yok canım farkında olcak kadar bi belirtin olmadı.Sadece regl gününün son günü kasik ağrım oldu.bide regl bittikten iki gün son ra kahverengi leke olmuştu.daha önce hiç bunları yasamadigim için suphelenip test yaptım pozitif çıktıCanım sende hamilelik belirtisi olmuş muydu
Gecmis olsun canım dikkat et kendineAletinde bozulacagi tutmus offf yaaa doktor yinede adetin bitince gel dedi bakalim artik hayirlisi sagol canim
Yok canım farkında olcak kadar bi belirtin olmadı.Sadece regl gününün son günü kasik ağrım oldu.bide regl bittikten iki gün son ra kahverengi leke olmuştu.daha önce hiç bunları yasamadigim için suphelenip test yaptım pozitif çıktı[/QUO
Benim bugun ikinci gün ama normale göre az umutlanmak da istemiyorum inşallah iyi haberler alırız sende de bi gelişme olursa haber ver canım merak ederim :)
bende de var o ama adetim yeni bitti gibi. Neden oluyor bilmiyorumBen de bi debi anda ateş basması oluyo sorasında üşür gibi oluyorum