Ya kizlar kafayi yicem bilgisi olan yardimci olsun lutfen. Ben 33-34 gunde adet oluyorum. Bu ayin 27. Gunu lekelenme oldu yarim gun bile surmedi hatta bi saat bile. Ped koydum ama pede hic bisey gelmedi cikardim attim o derece. Sadece lavaboya girdikce geldi. Damlalar halinde. Kahverengiydi. Bu arada idrarda enfeksiyom cikti. Lekenin geldigi gun beta hcg yaptirmistim negatif cikmisti. Kadin dogum doktorum alttan ulrasonla bakti. Dedi rahmin ince. (Kalin olursa ya adet olacagini ya da gebelik olacagini gosteriyomus baska problem yoksa) rahmin ince dedi adet olma gununu bekleyelim beta hcg testi icin erken olmus olablr dedi. Lekelenmen enfeksiyon kaynakli ya da yerlesme kanamasindan olablr dedi. Adet gunun gelsin beta hcg yapalim adet olmazsan dedi. Gebelik yoksa adet de olmazsan dedi bu lekelenmeyi adetten sayablrz cunku rahmin ince dedi gerçi belli olmaz bekleyelim dedi.10 gun daha bekledim. Bugun 37. Gun. Dun idrar testi yaptim negatif cikti. Adet de olmadim. Yarin kanda gebelik tetsi yaptircam. Ya simdi gebelik yoksa ben o kucucuk lekelenmeyi adetten mi saycam yani cok karisik kafam ya.bidahaki adetim ne zamn olcak bilmyorm.