Hemen bir idrar testi yapmanı öneririm ben de aynısını yaşadım çünkü ve çok şükür :)Kızlar meraba benim yumurtlama gününden 14 gün snra sabah uyandığmda afedersiniz akıntıyla birlikte pembe renkte bir lekelenme yaşadım. Adet oldm sandım ve ped koydm pedi hiç kirletmemiş tertemizdi. Snra implantasyon geldi aklıma çkardım gelirse farkedeyim diye. Aynı gün 2 saat arayla bir de kahverengi akıntyla karışık geldi ama bunlar peçeteye silince geldi. Snra da bidaha hiç gelmedi. Bi kere daha böyle olmuştum ama ikinci gün adet olmuştum normal. Bu sefer olmadım. Ne dersiniz ihtimal var mı
Adet değildir. Adet kahverengi başlar pembe başlamaz. Bi test yap bence.Kızlar meraba benim yumurtlama gününden 14 gün snra sabah uyandığmda afedersiniz akıntıyla birlikte pembe renkte bir lekelenme yaşadım. Adet oldm sandım ve ped koydm pedi hiç kirletmemiş tertemizdi. Snra implantasyon geldi aklıma çkardım gelirse farkedeyim diye. Aynı gün 2 saat arayla bir de kahverengi akıntyla karışık geldi ama bunlar peçeteye silince geldi. Snra da bidaha hiç gelmedi. Bi kere daha böyle olmuştum ama ikinci gün adet olmuştum normal. Bu sefer olmadım. Ne dersiniz ihtimal var mı
Ayyyy ciddi misin sennnnHemen bir idrar testi yapmanı öneririm ben de aynısını yaşadım çünkü ve çok şükür :)
Allahım inşallah gönlüne göre versin canım ben kendim aynısını yaşadım 2 gün sürdü yaklaşık evde elimin altında test vardı hiç ümidim yoktu o ay için tek ilişkiyle nasıl oşdu bilmiyorum ama Allah gerçekten hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin. Eğer halen adet kanı gelmedi ise bir dene bence ona göre kan testine gidersinAyyyy ciddi misin sennnn
Aynisi banada dün oldu canım ya adete 4 gun kala dün sabah sarımsı bir leke gelmişti öğleden sonra kahverengiye döndü ve oeceteye silince gorunuyordu arada yine geldi ama geceden sabaha kesin adet olurum dedim ama olmadim tuhaf şey adet sancılarım yok sadece slt karnim agiriyor ve sağ kasigim sancıyor okadar adet belirtilerimde vajinam agirirdi bacaklarina kadar sancilanirdim bi heyecan yaptım şimdi yaKızlar meraba benim yumurtlama gününden 14 gün snra sabah uyandığmda afedersiniz akıntıyla birlikte pembe renkte bir lekelenme yaşadım. Adet oldm sandım ve ped koydm pedi hiç kirletmemiş tertemizdi. Snra implantasyon geldi aklıma çkardım gelirse farkedeyim diye. Aynı gün 2 saat arayla bir de kahverengi akıntyla karışık geldi ama bunlar peçeteye silince geldi. Snra da bidaha hiç gelmedi. Bi kere daha böyle olmuştum ama ikinci gün adet olmuştum normal. Bu sefer olmadım. Ne dersiniz ihtimal var mı
Bugun lekelenmem devam etti. Adet gibi değil ama ümidim bittiAllahım inşallah gönlüne göre versin canım ben kendim aynısını yaşadım 2 gün sürdü yaklaşık evde elimin altında test vardı hiç ümidim yoktu o ay için tek ilişkiyle nasıl oşdu bilmiyorum ama Allah gerçekten hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin. Eğer halen adet kanı gelmedi ise bir dene bence ona göre kan testine gidersin
Benim de senin gibi adet belitrilerim oluyor ana karnımda huxursuzluk var. Dediğim gibi lekelenmem bugun yine geldi. Ümidim kalmadı bu ay da olmadıAynisi banada dün oldu canım ya adete 4 gun kala dün sabah sarımsı bir leke gelmişti öğleden sonra kahverengiye döndü ve oeceteye silince gorunuyordu arada yine geldi ama geceden sabaha kesin adet olurum dedim ama olmadim tuhaf şey adet sancılarım yok sadece slt karnim agiriyor ve sağ kasigim sancıyor okadar adet belirtilerimde vajinam agirirdi bacaklarina kadar sancilanirdim bi heyecan yaptım şimdi ya
Ben tamamen kesitim ümidimi çünkü adet oldum canmBenim de senin gibi adet belitrilerim oluyor ana karnımda huxursuzluk var. Dediğim gibi lekelenmem bugun yine geldi. Ümidim kalmadı bu ay da olmadı
Kahverengi mi kırmızı mı artış var mıBugun lekelenmem devam etti. Adet gibi değil ama ümidim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?