İmplantasyon ve beta hcg

Maxblack

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
28
3
1
35
Buay hamilelik riskim varken fakat çok çok düşükken bir kanama yaşadım. İmplantasyon kanaması olmasından şüphelendim ve kanamanın üçüncü gününde hormon testi yaptırdım. Sonuç 0,1 çıktı.
Hamile olsam belli olurdu değil mi 0,1 çıkmazdı?
Ve kanamam da ilk iki gün normal yoğunlukta ve kırmızı oldu. Üçüncü ve dördüncü gün azalmaya başladı fakat yine kırmızıydı. Bugün beşinci gün ve kahverengi akıntı var. Sadece tuvalete gittiğimde peçetede görüyorum.
Hamile olma riskim var mı?

Emin misiniz normalde kanamam fazla olurdu. Düzensizlik ve ağrı sebebiyle geçen ay doktora gittim. Herhangi bir sorun çıkmadı sadece yumurtlamam biraz geç oluyormuş.
Ben de regl düzenleme etkisi olduğunu duyduğum birkaç tane çay içmeye başladım. Yeşil çay, adaçayı, rezene, papatya gibi.
Acaba bu çaylar yüzünden mi kanamam az oldu?
Hamile olsam kanamanın üçüncü gününde belli olurdu değil mi hormon testinde?

yerlesme kanamasi yasamis olsaydin zaten bchg de cikardi. yerlesme demek rahminize bebegin yerlesmesi demek dolayisiyla hamileliin baslamasi demek yani kanda cikmama gibi bi durum olmazdi dusuk degerde cikardi ama 0,1 cikmazdi yani. dolayisiyla adet olmussun. ictiin caylar etkilemismidir bilemem ama bunyemiz saat gibi tikir tikir isleyen bi duzenek diil bazen yogun bazen az bazen kisa sureli de olabilir adetler dolayisiyla cok fazla takmamakta fayda var.

Çok teşekkür ederim

tabi belli olurdu. o bahsettiğin bitkisel çaylar da adet düzenini baya etkiliyor zaten

kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ? aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…