GALYANA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2009 317 1 96 40 Ankara 5 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #1
S saref Guru Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 652 16 318 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #2 GALYANA .!.: Genişletmek için tıkla... ilk ikisi aynı gelinlik bence çok şık çok beğenmdim ):)) üçüncü gelinliğin üst kısmını çok beğendim çok güzelll a.s dördüncü gelinlik sade ama şık bir gelinlik belki bi kaç ekleme yapılabilir :))) emeğine sağlık a.s.a.s.
GALYANA .!.: Genişletmek için tıkla... ilk ikisi aynı gelinlik bence çok şık çok beğenmdim ):)) üçüncü gelinliğin üst kısmını çok beğendim çok güzelll a.s dördüncü gelinlik sade ama şık bir gelinlik belki bi kaç ekleme yapılabilir :))) emeğine sağlık a.s.a.s.
GALYANA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2009 317 1 96 40 Ankara 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #3 Benım Favorimm delikafadulden
GALYANA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2009 317 1 96 40 Ankara 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #4 saref .!.: ilk ikisi aynı gelinlik bence çok şık çok beğenmdim ):)) üçüncü gelinliğin üst kısmını çok beğendim çok güzelll a.s dördüncü gelinlik sade ama şık bir gelinlik belki bi kaç ekleme yapılabilir :))) emeğine sağlık a.s.a.s. Genişletmek için tıkla... Evet canım genellıkle arkalı onlu yapmaya calıstım resımlerın genelı arkalı onlu aynı tesekkurler
saref .!.: ilk ikisi aynı gelinlik bence çok şık çok beğenmdim ):)) üçüncü gelinliğin üst kısmını çok beğendim çok güzelll a.s dördüncü gelinlik sade ama şık bir gelinlik belki bi kaç ekleme yapılabilir :))) emeğine sağlık a.s.a.s. Genişletmek için tıkla... Evet canım genellıkle arkalı onlu yapmaya calıstım resımlerın genelı arkalı onlu aynı tesekkurler
serapm Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2010 299 0 96 Çanakkale 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #5 çok hoş modeller var.zarif ve kibar.paylaşım için teşekkürler
N nescum Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 627 7 96 35 Ankara 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #6 Çok göz alıcı modeller ama ben hiçbirini giyemem herhalde Vücudu saranları sevmiyorum zaten, kıyafetin içine hapsedilmiş gibi oluyorsun Diğerlerinin de bazılarının üstü güzel, bazıların altı, ama iştebudur diyemedim hiçbirine
Çok göz alıcı modeller ama ben hiçbirini giyemem herhalde Vücudu saranları sevmiyorum zaten, kıyafetin içine hapsedilmiş gibi oluyorsun Diğerlerinin de bazılarının üstü güzel, bazıların altı, ama iştebudur diyemedim hiçbirine
m_ucizem Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 681 1 96 İstanbul 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GALYANA #7 çoğu tarzım değil ama aralarında bir iki tane beğendiğim oldu emeğine sağlık arkadşım