IMPRYL KULLANANLAR YORUMLARA KATILIRMISINIZ

Evet daha önce yazmıştım kesinlikle yumurta kalitem arttı. Ama sadece impryl kullanmadım.
İleri yaş için eğer pcos değilse DHEA almalı. D3, Omega, Koenzim q10 ama 400 mg olmalı
Onlarıda kullanıyorum ama hemen şimdi tedavi olmayacam bi süre ilaç tedavisi ile devam edicem ve şuanda gebelik varmı sende ve hangi kalite embriyo lar oluşmuştu

Benimde 4 AB ve 4 Ba oldu ama tutmadılar
Bana da düşük sonrası 1 ay rahim dinlendirme, sonra Histeroskopi sonra 1 ay daha rahim dinlendirme yani Lucrin iğne ile geçici menopoz hali yaptılar. Ardından transfer oldu. Intralipid serum takıldı, prograf ve prednol kullandım. Pgt de yapıldı. Bence hepsinin ufakta olsa bir katkısı olmuştur gebeliğe diye düşünüyorum. Rabbim de sonunda nasip etti. İnşallah sağlıkla devam eder🤲. İnşallah siz de kolaylıkla bir sonraki denemenizde evladınıza kavuşursunuz. 🙏

Bana da düşük sonrası 1 ay rahim dinlendirme, sonra Histeroskopi sonra 1 ay daha rahim dinlendirme yani Lucrin iğne ile geçici menopoz hali yaptılar. Ardından transfer oldu. Intralipid serum takıldı, prograf ve prednol kullandım. Pgt de yapıldı. Bence hepsinin ufakta olsa bir katkısı olmuştur gebeliğe diye düşünüyorum. Rabbim de sonunda nasip etti. İnşallah sağlıkla devam eder🤲. İnşallah siz de kolaylıkla bir sonraki denemenizde evladınıza kavuşursunuz. 🙏
Benim gebelik oluştu sonra düşük oldu yani ilerlemedi bundan öncede 8+4 de kalbi durmuştu kürtaj oldum.. Şimdi ise biraz beklemek istiyorum ileri yaşta malesef bu sorunlar oldukça riskli oluyo.. Artık haykrlsıı diyelim Rabbim neyi nasip ederse

Back
X