- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Kızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandım
ımpryl benim işimi çözer mi prolaktin için ilaç kullanırken ge be kalabilir miyim anestezi etkisinden hiç birşey soramadım zaten iki lafı bir araya zor getirdim cok fazla dinlenme şansım olmadıgından tabiri caizse mal gibiydim. cok soru sordum hakkını helal edin...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandım