İmreniyorum

gizliozne3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
67
1
36
İzmir
Merhaba bayanlar.Öncelikle yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ediyorum.Direk gireyim konuya.Sorunum yalnızlık arkadaşlar.Şöyle ki oturduğumuz muhitte bir çok arkadaşım var yine de yalnızlık çekiyorum.Kendileri sürekli program vs. yapan birileri değil ama bir araya gelip konuşmaları bile beni imrendirmeye yetiyor.Bunlardan ikisi benim sürekli okula beraber gittiğim insanlar.Bu aylarda sorun değil pek okulda çok arkadaşım var ama yaz geldi mi :( Aradaki bağlar dolayısıyla kopmuş oluyor mahalle arkadaşlarıyla çünkü dışarıya adımımı atmıyorum gerek olmadıkça.Akrabalar vs geliyor ben tatile gidiyorum derken onlar ortamı çoktan kurmuş oluyorlar.İstiyorum ki yaz akşamları çıkıp konuşayım kafamı dağıtayım biraz ama çekiniyorum nedense içlerine karışmaya.Şimdiye kadar ayrı dur birden karış falan tuhaf geliyor :( İkisi dışında diğerleriyle çok samimi değilim ve rahat olamıyorum kişiliğim gereği :( Şaka gibiyim.Örneğin samimi arkadaş grubumla oturuyoruz konuşuyoruz falan ya her türlü konuşurum espri yaparım susturamazlar.Ama samimi olmadığım birileri gelince put gibi oluyorum ya yok böyle bir şey.Sessizleşiyorum birden falan.Sizlerden isteğim bana bir reçete verin yeneyim bu çekingenliği karışayım aralarına stresimi falan atayım diğer türlü kafayı yiyeceğim evde bu gidişle.Söyle seni de çağırsınlar diyenleriniz olabilir önceleri çok çağırdılar o sıralar başka uğraşlarla meşguldüm hani sıkılmıyordum evde.Dolayısıyla diyemem çağırın diye "gelmiyorsun ki" diyebilirler büyük ihtimalle.Zaten ders çalışmak vs. olsun çağırırlar beni her türlü ama ben daha çok aralarına karışmak can ciğer olmak istiyorum :50: Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum:16:

arkadasim merak etme bende senin gibiyim evliyim 6 sendir ve tek bir arkadasim var beraber buyudugumuz okula gittigimiz tek onunla arada tek tuk gorusebiliyoruz, herkesin kendine gore ortami var, birde ben erken evlendim onlar daha bekar hayatlarini yasiyorlar bende 2 tanede cocuk olunca her ortama ayak uyduramiyorum, istiyorum soyle aralarina karisayim arkadaslik edineyim baskalariyla ama olmuyor hep cekiniyorum, esimden v annemden baska dogru durust arkadasim yok:(

Back
X