• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IMSI yöntetimi uygulatanlar var mı aranızda ?

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
Tüp bebek tedavisinde IMSI yöntemi nedir

Imsı sperm içersindeki morfolojik yapının yani görüntünün daha büyük büyütmelerle bakılarak genetiğininde anlaşılabilmesini sağlayan bir yöntemdir.Normal ımsı işlemlerinde sperm ancak mikro enjeksiyon işlemi sırasında 230 kkat büyütülürken.Imsı adı verilen özel bir mikroskopla sperm 6 bin kez büyütülmekte ve içersindeki hücrelerin organelleri görülebilmektedir.Böylece daha kaliteli spermi,genetik olarak daha düzgün sperm seçilebilir.

Arkadaşlar bu yöntemi hangi merkezler ve hangi ücrete yapıyorlar ?

Yaptırıp olumlu sonuçlar alanlar var mı?

Yardımcı olmanızı rica edeceğim
Teşekkür ederim.

canım ben eurofertilde yaptırıyorum orda ımsı yapılıyor kağıtlarında okumuştum ama fiyatı ve etkinliği konusunda bilgim yok.

daha mart ayında yumurta toplandı ve imsi için 200 tl fark verdik.bahçeci kliniğinde.ben şu an embriyo biriktiriyorum.iki oldu yumurta toplandı iyi olanlar donduruldu.mayıs adetiyle uzun protokola başlıcam tekrar yumurta toplanacak ve pgt yapılaak.

aaa ilk defa duyuyorum 2 dönem yumurta toplandığını 2 yumurta yeterli değil mi ki.sonucun hayırlı olsun inşallah.pgt için ne kadar fark ödeyeceksin peki.

ben de drumla gorustum ımsı yontemını eskıden kullanmıslar cok bır faydası gorulmemıs o yuzden bırakmıslar sımdı baska bır teknık kullanıyolarmıs.benım merkez dunya capında 18 hastanesı olan bı kısırlık ekıbı ıstanbul subesı sureklı yurtdısı tarafından denetlenıyor.once dısarıda uygulanıyor tum yontemler basırılı olunursa tr de kı subesınde de uygulanıyormus.benım merkez faydasını gormedıı ıcın yapmıyomus canlar....opuyorum...

canım benim eşimde 13-14 kromozom tranlakasyonu var ,bende bir problem yok.ilkinde 17 yumurta toplandı 4 embriyo donduruldu.ikincide 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.bakalım bu sefer kaç tane olacak.bu sefer olanlarla birlekte onlara pgt yapılacak.pgt ücreti 2000 tl.ben eylülün 16 sında ilk kliniğe gittim.biraz kilo verdim falan işte.sağlıklı çıkarsa transfer oolacak.toplamda harcadığım para da 20bini buldu.

canım benim eşimde 13-14 kromozom tranlakasyonu var ,bende bir problem yok.ilkinde 17 yumurta toplandı 4 embriyo donduruldu.ikincide 16 yumurta toplandı 5 embriyo donduruldu.bakalım bu sefer kaç tane olacak.bu sefer olanlarla birlekte onlara pgt yapılacak.pgt ücreti 2000 tl.ben eylülün 16 sında ilk kliniğe gittim.biraz kilo verdim falan işte.sağlıklı çıkarsa transfer oolacak.toplamda harcadığım para da 20bini buldu.

Of canım ya çok harcamışsın ve çok uzun bir tedavi süreci yaşamışsın RABBİM mükafatını versin inşallah.Dualarım seninle.

2011 haziran temmuzda tüp yaptıracaklar konusuna gel cnm orda dua okuyoruz sanada okuyalım.

Of canım ya çok harcamışsın ve çok uzun bir tedavi süreci yaşamışsın RABBİM mükafatını versin inşallah.Dualarım seninle.

2011 haziran temmuzda tüp yaptıracaklar konusuna gel cnm orda dua okuyoruz sanada okuyalım.
bize de imsi yapıldı acıbadem bursa da,pakete dahildi,embriyolarımın transferi için nasipse haber bekliyorum..inşallah bu teknik vesile olur ve hayallerim gerçek olur diyorum,ben ve bütün isteyenlerin elbetteki...

yeni çalışmalar güzel gelişmeler getirecek...doktor arkadaşım konu ile ilgili bana ayrıntılı bilgi varince sizinle paylaşacağım

Benimde işlemim bahceci umut tüp bebek merkezinde yapıldı işlemimde ımsı tekniği kullandı ücret pakete dahildi sonuç bekleme sürecindeyim

Back
X