Imza atmazsak durumumuz ne olur?

Bu mutahit bizden hem 128 bin TL istiyor hemde her katdan kendine 1 daire cikariyor. Sanirim 3 daire 1 dubleks alacak. Binanin oldugu sehir kucuk bir yer ve mutahit oranin yerlisi. Kimse ona gitmemis sanirim o teklif etmis. Daha once de mutahit teklif vermis (75bin tl ev basi istemis) ama kabul etmemisler. Bunu kabul etmelerinin sebebi bence orda yasayanlari “siz en iyisi imzalayin yoksa devlet ucuza satar” dedigi icin. Yasli emekli insanlar haliyle korkuyorlar devlet ucuza satacak diye.
belediueye basvuru olmus mi deprem sonrasi?

Kızlar konuyu hortlaticagim tapulara riskli yapı şerhi konmuş hissedar olarak bize bişey gelmedi mutehaiitte ben binayı yapmayacağım diyormuş nolcak simdi 15 tane hissedar var hiç biride bişey demiyor

Kızlar konuyu hortlaticagim tapulara riskli yapı şerhi konmuş hissedar olarak bize bişey gelmedi mutehaiitte ben binayı yapmayacağım diyormuş nolcak simdi 15 tane hissedar var hiç biride bişey demiyor
sanirim bir muteahit bulup yikilip yenilenmesini saglamaniz gerekiyor. riskli yapi serhi konduguna gore su saatten itibaren oturmaniz kiraya vermeniz filan imkansiz.

hissedarlar ile konusup anlasmaya varmazsaniz is belediyeye kalirsa daha kotu olabilir.

sanirim bir muteahit bulup yikilip yenilenmesini saglamaniz gerekiyor. riskli yapi serhi konduguna gore su saatten itibaren oturmaniz kiraya vermeniz filan imkansiz.

hissedarlar ile konusup anlasmaya varmazsaniz is belediyeye kalirsa daha kotu olabilir.
Ben mutehaiitle anlaşmaya hazırım müteahhit yapmaktan vazgeçmiş. 15 hissedar var kimse rengini belli etmiyor.merak ettim belediyeden kağıt gelmeyecek mi riskli yapıyla ilgili

Ben mutehaiitle anlaşmaya hazırım müteahhit yapmaktan vazgeçmiş. 15 hissedar var kimse rengini belli etmiyor.merak ettim belediyeden kağıt gelmeyecek mi riskli yapıyla ilgili
belediye daha once yazi vermemis miydi? baska muteahit mi yok yahu, muhtemelen mal aahipleriyle anlasmaya varamamistir muteahit. apartman olarak toplanip kendi aranizda konussaniz iyi olur givi. onlar renk vermiyorsa siz baslatin, bu suskunluklarinin bir guvenilir sebebi varmi ogrenmis olursunuz

Mutahit kentsel donusume sokmak istiyor eger sokarsa herkesin imzasina gerek olmuyor. 3 de 2 imzalari toplarsa binayi yikabiliyor

3te 2 olursasizin imzaniza gerek olmuyor mu anlamadim?
Biz 3 katli bir binada kiraciyiz suan. 2 kati bizim ev sahibimizin. 1 kati baska birinin. Diger kisi kabul etmedigi icin senelerdir muteahhite verilmiyor. Ama 3te 2si zaten bir kisinin ve o verilmesini istiyor. Kafam karisti.

belediye daha once yazi vermemis miydi? baska muteahit mi yok yahu, muhtemelen mal aahipleriyle anlasmaya varamamistir muteahit. apartman olarak toplanip kendi aranizda konussaniz iyi olur givi. onlar renk vermiyorsa siz baslatin, bu suskunluklarinin bir guvenilir sebebi varmi ogrenmis olursunuz
Hayır belediyeden yazı gelmedi edevlette tesaduf tapuda riskli yapi serhi gördüm

3te 2 olursasizin imzaniza gerek olmuyor mu anlamadim?
Biz 3 katli bir binada kiraciyiz suan. 2 kati bizim ev sahibimizin. 1 kati baska birinin. Diger kisi kabul etmedigi icin senelerdir muteahhite verilmiyor. Ama 3te 2si zaten bir kisinin ve o verilmesini istiyor. Kafam karisti.
Bende anlamiyorum bu islerden 3 hissedarmis ne guzel bizimki 15 hissedar

Selamlar herkese.
Aramizda avukat arkadaslar varmi gayri menkul hakkinda gorus vericek?

Bir apartman da dairem var. Mutaahhit burayi yikip yerine yeni bina yapmak istiyor fakat bana sundugu teklif komik bir teklif dolayisiyla kabul etmedim. Benden baska 3-4 kisi de kabul etmemisdi ama konusucam onlari da ikna etmeye calisicam dedi. Bana da resmen “ben 3 de 2 yi sagladim ben binayi yikar baslarim “ dedi. Konusmanin sonlarina dogru ben anlasmak istiyorum dedi ben de kendisine anlasmak istedigimi soyledim. Beni ertesi gun ariycagini soyledi fakat 3 gundur sesi cikmiyor.
Binada kilere “anlasmazsaniz devlet evinizi cuzi miktarda acik arttirmayla satar siz gelin teklifimi kabul edin” demis. Binada yasayanlarin hemen hemen hepsi yasli emekli insanlar korkuyorlar sanirim devlet evlerini ucuza saticak diye.
Benim sorum su. Biz imza vermezsek durumumuz ne olur? Mutaahhitin verdigi fiyat gercekden gulunc.
Simdiden Tesekkurler.
Heöem bir avukatla konusun bence mütayit hic saglam adam gibi gelmedi bana

ben yurtdisindayim ve avukat nasil bulucam onuda bilmiyorum. Oyle bir ailemn var ki yardim edebilecekler burunlari havada kimseden birsey ricaa bile edemiyorsun. Zaten mutahitde biliyor yurt disinda oldugumu o yuzden anlasmak istedigini bile sanmiyorum cunku 3 de 2 yi almis.

Back
X